İRAN'DAN SİYONİST REJİMİN TEHDİTLERİNE CEVAP

İran İslami Şura Meclisi Başkanlığı Sözcüsü Seyyid Nizameddin Musevi, İslam Cumhuriyeti'nin Siyonist rejimin tehditleriyle başa çıkmak için çok yüksek yetenek ve imkanlara sahip olduğunu söyledi. 

Görüntülenme: 1064 Tarih: 09 Ağustos 2021 14:05
İRAN'DAN SİYONİST REJİMİN TEHDİTLERİNE CEVAP

Seyyid Nizameddin Musevi Fars Haber Ajansı'na verdiği bir röportajda, ırkçı rejim İsrailli  yetkililerin son zamanlarda İran İslam Cumhuriyeti'ne saldırmakla tehdit etmelerine atıfta bulunarak şunları söyledi: ''Bu gibi tehditler çeşitli zamanlarda tekrarlanmıştır. Büyük laflar ve boş tehditlerle kamuoyunu etkilemeye çalışırlar; Siyonist rejimin bu tür yüzleşmeleri ve tehditleri İran halkı ve hatta bölge halkı için gayet normaldir ve kimsenin umurunda değildir.'' 

İranlı yetkili, ''Bugün Siyonist rejimin kendi sınırları içinde kuşatma altında olduğu, Filistin ve Lübnan'daki gerilla ve militan grupların bu Siyonist tehditleri kolaylıkla aştığını ve son yıllarda Siyonistlerin bölgede harekete geçmeye çalıştığını görüyoruz. Ama Lübnan'daki Hizbullah, Hamas, İslami Cihat ve Siyonist rejim etrafındaki direniş grupları onlara her zaman kesin cevaplar verdi.'' dedi.

Musevi, "Siyonistler İran İslam Cumhuriyeti gibi bir dünya gücüyle karşı karşıya gelemeyeceklerini çok iyi biliyorlar, onun için onların sözleri, açıklamaları, övünmeleri önemsizdir' dedi.

Parstoday

Yorumlar