TÜMGENERAL SELAMİ'DEN SİYONİST REJİMİN ÇÖKÜŞÜ KONUSUNDA DİKKAT ÇEKİCİ AÇIKLAMALAR

İran İslam Devrimi Muhafızlar Ordusu komutanı Tümgeneral Selami, Lübnan Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı ile yaptığı görüşmede, "Siyonist rejim İsrail'in çöküşü için yeterli kapasite hazır'' dedi. 

Görüntülenme: 963 Tarih: 08 Ağustos 2021 20:43
TÜMGENERAL SELAMİ'DEN SİYONİST REJİMİN ÇÖKÜŞÜ KONUSUNDA DİKKAT ÇEKİCİ AÇIKLAMALAR

Tümgeneral Hüseyin Selami, Hizbullah Hareketi  Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım ile yaptığı görüşmede, Hizbullah'ı onurlu bir güç ve Lübnan halkının güvenliğinin garantörü olarak niteledi ve övdü. 

Tümgeneral Selami, "Hizbullah Lübnan'da, cihat alanında doğup büyüdüğü için Siyonist düşman gücünün kapsamını ve derinliğini iyi anlıyor ve biliyor" dedi.

İran Devrim Muhafızları Komutanı,  "Direniş ekseninde gücün gelişmekte ve büyümekte olduğunu görüyoruz,  Düşmanın ise direniş karşısında gücü azalıyor'' dedi. 

Tümgeneral Selami ayrıca, "Hizbullah'ın Siyonist İsrail ordusunu durdurmak için Lübnan'daki son destansı hamlesi, bu sahte rejimin yeni başbakanına denklemlerin başka yerde belirleneceğini gösterdi" dedi.

Tümgeneral Selami, "Siyonistler, Hizbullah harekete geçerse, işgal altındaki topraklarda olanların kesinlikle kaçmaları gerektiği konusunda net bir anlayışa sahipler, çünkü yeni Hizbullah'ın askeri boyuttaki gücü geçmişle mukayese edilmeyecek oranda farklı ve güçlüdür'' dedi.

Sözkonusu görüşmede Şeyh Naim Kasım da, İran halkının, özellikle İslam Devrimi Muhafızları'nın desteğini takdir ederken, "Hizbullah ve Lübnan halkı, başarılarını   İslam Cumhuriyeti'nin desteğine ve başta direniş şehidi general Kasım Süleymani olmak üzere şehitlerin  fedakarlıklarına borçludur.'' dedi. 

parstoday

Yorumlar