SİYONİST KOMUTANLARIN SURİYE ORDUSU KORKUSU

 

Görüntülenme: 1023 Tarih: 30 Temmuz 2021 23:36
SİYONİST KOMUTANLARIN SURİYE ORDUSU KORKUSU

Geçtiğimiz son on gün boyunca Siyonist medyanın dikkatini çeken tek şey Siyonist ordunun, Suriye ve müttefiklerine karşı gerçekleştirdiği bağımsız hava saldırılarının artık sona ermesi oldu.

Zira Suriye'nin hava savunması, Halep'in Essefire ve Humus'un El Kusayr bölgelerine yapılan saldırılarda İsrail füzelerini düşürmeyi başardı.

Siyonist medya Rusya'nın söz konusu saldırılara karşı yaptığı misillemeye geniş yer verdi. Rusya Ordusu yetkililerinden birisi ise İsrail'in Humus ve Halep saldırısındaki başarısızlığını ilk kez onayladı. 

Siyonist ordu komutanları ve yetkilileri ise olay sonrası Suriye ordusunun caydırıcı gücünden ciddi manada korktuklarını ve tedirginliklerini dile getirdiler.

İran'dan sonra Hizbullah'ı kendileri için bölgedeki ikinci büyük tehdit olarak gören Siyonist komutanlar ise, Hizbullah'ın füze cephaneliğinin ve Suriye'deki İran varlığının ilerlemesinin caydırıcı güç olma niteliklerini kaybetmelerine sebep olduğunu beyan ediyorlar.

Birçok Siyonist analist de İsrail füzelerinin Suriye savunması tarafından düşürülmesini, Siyonist rejimin Suriye saldırılarına karşı Rusya'nın değişen tavrı olarak değerlendiriyorlar.

kudusgunu.com

Yorumlar