SİYONİST REJİMDEN LÜBNAN'A TEHDİT

Siyonist Rejim İsrail Genelkurmay Başkanı, yaptığı içi boş bir konuşmada Lübnan'ı saldırıları devam ettirmekle tehdit etti. 

Görüntülenme: 1151 Tarih: 22 Temmuz 2021 18:26
SİYONİST REJİMDEN LÜBNAN'A TEHDİT

Salı sabahı Siyonist kaynaklar, Lübnan'dan işgal altındaki Filistin'e iki roket atıldığını ve ardından İsrail ordusunun topçu ateşiyle güney Lübnan'daki bölgeleri hedef aldığını iddia etmişti. 

Filistin El Yevm'e göre Çarşamba günü, İsrail ordusunun Genelkurmay Başkanı Avio Kuhavi, Lübnan'ın bu tür eylemlerinin tekrarlanması halinde İsrail ordusunun gizli veya açık Lübnan'a saldıracağı tehdidinde bulundu.

İsrail elebaşısı Naftali Benet de dün Lübnan hükümetini,  ülkenin güneyinden çok sayıda roket atmak bahanesiyle tehdit etti.

İsrail Savaş Bakanı Beni Gantz da Lübnan hükümetinin ülkenin güneyinden işgal altındaki Filistin'e roket atılmasından sorumlu olduğunu iddia etti ve İsrail'in bu tür eylemlerin devam etmesine izin vermeyeceğini söyledi.

Siyonist rejim liderlerinin Lübnan'a yönelik tehditleri ve iddiaları, saldırgan rejim ordusunun Lübnan'dan işgal altındaki Filistin'e iki roket attığını iddia ettikten sonra Lübnan sınırını ve Lübnan'ın güneyini iki kez hedef almasından sonra geldi. 

parstoday

Yorumlar