GENERAL HÜSEYİN SELAMİ: 'ABD İRANLI HASTA ÇOCUKLARIN ÖLMESİNİ İSTİYOR'

Devrim Muhafızları Genel Komutanı Tümgeneral Hüseyin Selami, "Dünyada demokrasi ve özgürlükten bahsedenler ülkemizde hasta insanların ilaçsız kalmasını istiyor." dedi. 

Görüntülenme: 992 Tarih: 27 Haziran 2021 16:31
GENERAL HÜSEYİN SELAMİ: 'ABD İRANLI HASTA ÇOCUKLARIN ÖLMESİNİ İSTİYOR'

Devrim Muhafızları Ordusu bünyesindeki Bakiatullah Tıp Bilimleri Üniversitesi tarafından Kovid-19'a karşı üretilen yerli aşı "Noora" bu sabah saatlerinde Devrim Muhafızları Genel Komutanı Tümgeneral Hüseyin Selami ile Sağlık Bakanı Said Nemeki'nin katıldığı törenle tanıtıldı.

Törende konuşan Tümgeneral Selami, “Dünyada demokrasi ve özgürlükten bahsedenler, hasta çocuklarımızın annelerinin kollarında ölmesini istiyorlar. Ülkemizde hasta insanların ilaçsız kalmasını istiyor. Onların halkımız için planı yoksulluk, açlık ve hastalıktır. Bu nedenle tıbbi ilaç ve aşı temini için para transferine izin vermiyor, İran milletinin ihtiyaçlarını karşılamak için dünya ile etkileşime girmesine izin vermiyorlar." ifadelerini kullandı.

İran'ın bağımsızlığını hedef alan büyük bir dünya savaşıyla karşı karşıya olduğunu anlatan Tümgeneral Selami, "Güçlü dünya bizi durdurmaya karar verdi, ancak biz de ayakta kalmaya karar verdik." dedi.

rasthaber

Yorumlar