SİYONİST İSRAİL YENİ KATLİAMLARA HAZIRLIK YAPIYOR

Siyonist rejim maliye bakanlığı, rejim askerlerine Filistinlilerle yeni çatışmalar için yeni model silah ve teçhizatların satın alınmasını onayladı. 

Görüntülenme: 1186 Tarih: 23 Haziran 2021 21:35
SİYONİST İSRAİL YENİ KATLİAMLARA HAZIRLIK YAPIYOR

Mea haber portalının verdiği habere göre, Siyonist rejim Maliye Bakanlığı dün, işgal topraklarındaki Filistinlilere saldırı ve yeni çatışmalar için, ses bombaları, göz yaşartıcı gaz, plastik mermi gibi, yeni  silahlar alımına onay verdi.

Saldırgan siyonist askerler son bir ay içinde silah ve teçhizatlarının büyük bir bölümünü Filistinlilere yönelik  saldırılarda kullanmış bulunuyor.

Siyonist rejim polis birliğinden bir kaynak yaptığı açıklamada,  geçici bir durgunluğun hakim olduğunu, bundan böyle  özellikle Mescidi Aksa ve işgal topraklarının etrafındaki şehirlerde her türlü çatışma için yeni silah ve teçhizata ihtiyaç olduğunu belirtti.

Öte yandan Geçtiğimiz Cumartesi günü işgal topraklarındaki Vadi Are, ve Ummul Fehm bölgesinde Filistinliler ile siyonist güçler arasında meydana gelen çatışmalar sonucu siyonist askerler alarm durumuna geçtiği belirtildi.

Ayrıca Şeyh Cerrah bölgesinde de Filistinli sakinler ve siyonistler arasında şiddetli çatışmalar meydana geldiği gelen haberler arasında.

parstoday

Yorumlar