GENERAL MUHAMMED BAKIRİ: DİRENİŞ CEPHESİ SİYONİSTLERE GÜÇLÜ BİR KARŞILIK VERECEK

İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Bakıri, Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutan Yardımcısı Şehit General Muhammad Hicazi'yı anma töreni sırasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada gündemdeki konuları değerlendirdi. 

Görüntülenme: 1108 Tarih: 25 Nisan 2021 08:45
GENERAL MUHAMMED BAKIRİ: DİRENİŞ CEPHESİ SİYONİSTLERE GÜÇLÜ BİR KARŞILIK VERECEK

Tümgeneral Bakıri, son günlerde işgal altındaki Filistin’in güneyinde yaşanan olaylara ilişkin yaptığı değerlendirmede; “Siyonistler, devamlı olarak Suriye topraklarını hedef alabileceklerini, farklı yerlerde ve denizlerde kötü eylemler yaptığında kimseden yanıt gelmeyeceğini düşünüyorlar. Elbette son günlerde yapılanlar ve ileride yapılacak eylemler onların çıkarlarını tehlikeye sokacak ve akıllarını başlarına getirmelerine neden olacaktır. Direniş Cephesi'nin geleceği parlaktır.” dedi.

Tümgeneral Bakıri, "Olayların failinin kim olduğunu bilmiyoruz, fakat Direniş Cephesi Siyonistlere güçlü bir yanıt verecektir.” ifadesini kullandı.

“Siyonistlerin kötü eylemlerinin devam ettiği takdirde İran’ın cevabı ne olacak?" şeklinde yöneltilen soruya Tümgeneral Bakıri, “ İran'ın yanıtının ne olacağı daha belli değil ama Siyonist Rejim huzur içinde olmayacaktır.” cevabını verdi.

rasthaber

Yorumlar