BENNY GANTZ'DAN İRAN'A TEHDİT

Terör rejimi İsrail Savaş Bakanı, İran'ın nükleer silaha ulaşmasını önlemek için savaş seçeneğinin hazır olduğunu iddia etti. 

Görüntülenme: 1245 Tarih: 16 Mart 2021 22:07
BENNY GANTZ'DAN İRAN'A TEHDİT

En'Neşre haber sitesine göre, siyonist rejim İsrail Savaş Bakanı Bani Gantz, İran'ın küresel emperyalizm için bir tehdit ve ırkçı İsrail için bir sorun olduğunu iddia ederek İran'a yönelik düşmanca iddialarını tekrarladı.

Gantz açıklamasında şöyle dedi: 'Her zaman savaş seçeneği, İran'ın nükleer silah edinmesini engellemeye hazır olmalıdır' 

Siyonist İsrail Savaş Bakanı, İran'ın nükleer silah elde edemeyeceğini ve ABD ile dünya ülkelerinin bu konuda anlaşmasının yasak olduğunu iddia etti. 

Irkçı İsrail ordusunun iç cephe komutanı Avery Gordin de dün,  gelecekteki olası bir savaş durumunda İsrail'e her gün yaklaşık 2.000 füze ve roketin ateşleneceğini vurguladı.

Siyonist komutan, bu miktarda füze ve roket ateşlemenin ırkçı İsrail'in askeri ve sivil yeteneklerine karşı büyük bir sorun olacağını belirterek, Lübnan Hizbullah hareketinin elinde en az 150 bin füze ve roketin olduğunu ve bunların işgal altındaki Filistin topraklarının her yerine ulaşacak özellikte olduğunu ve bunun gerçekte İsrail'in altyapısı için bir tehdit olduğunu söyledi. 

Siyonist general iddiasında, ''İsrail'in düşmanları, İsrail'in iç cephesinin dayanıklı olduğunu bilmeliler ve bu geçmişte kanıtlandı'' dedi.

Parstoday

Yorumlar