ŞEYH MAHİR HAMMUD: TEK SİLAHI TAŞ OLAN GAZZE'DE ARTIK FÜZELER VAR

Direniş Alimleri Birliği Başkanı, Altıncı Uluslararası Direniş Alimleri Konferansı'nda direnişin gün geçtikçe güçlendiğini ve dün tek silahı taş olan Gazze'de artık füzelerin bulunduğunu açıkladı. 

Görüntülenme: 1666 Tarih: 09 Aralık 2020 12:02
ŞEYH MAHİR HAMMUD: TEK SİLAHI TAŞ OLAN GAZZE'DE ARTIK FÜZELER VAR

Direniş alimlerinin altıncı konferansı Salı günü, “İlişkileri normalleştirme ve Yerleşim Projeleri Komplolarına Karşı Ümmet İntifadası" başlığı altında başladı. 

Direniş Alimleri Birliği Başkanı Şeyh Mahir Hammud, İntifada'nın 33. yıldönümüne denk gelen konferansta, "İntifada'dan otuz üç yıl sonra, taşın mermiden daha güçlü olduğu ve geleceğe olan inancın yalan vaatlerden daha sağlam olduğu kanıtlandı" dedi. 

Mahir Hammud, Oslo Anlaşmasının düştüğünü vurguladı ve Siyonist düşmanla ilişkilerin normalleşmesini reddetti. 

Direniş Alimleri Birliği Başkanı sözlerine şöyle devam etti: ‘Dün sadece taşları olan Gazze'nin bugün füzeleri var ve ilişkilerin normalleşmesine karşı direniş güçleniyor. Siyonistler, 2006'da 33 günlük savaşı kaybettikten sonra, ilişkileri normalleştirme sürecine başladı. 

Amerikalılar, direnişin imajını yok etmek ve Irak, Suriye ve Libya'yı hedef almak için milyarlarca dolar harcadılar.’ 

Öte yandan konferansta konuşan diğer isimler arasında Hizbullah Genel Sekreteri Yardımcısı Naim Kasım, İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad en-Nahle ve üst düzey Hamas üyesi Mahmud ez-Zehar yer aldı. 

rasthaber

Yorumlar