MUSTA'REB ADI VERİLEN SİYONİST EŞKİYALAR DÜN 12 YAŞINDAKİ FİLİSTİNLİ BİR ÇOCUĞU KAÇIRDI

 

Görüntülenme: 1902 Tarih: 24 Temmuz 2020 06:11
MUSTA'REB ADI VERİLEN SİYONİST EŞKİYALAR DÜN 12 YAŞINDAKİ FİLİSTİNLİ BİR ÇOCUĞU KAÇIRDI

Filistinlilerin kıyafetlerini giyerek kendilerini kamufle eden ve "musta'reb" olarak nitelendirilen siyonist eşkıyalar dün (23 Temmuz Perşembe) akşam Kudüs'ün El-İseviyye beldesinde bir çocuğu kaçırdı ve belde ahalisini de tehdit ettiler. 
 
Görgü tanıklarının verdiği bilgilere göre musta'reblerden bir grup El-İseviyye beldesine baskın düzenledikten sonra Şehid Muhammed Ubeyd Mahallesi'nden Muaz Uveyvi adlı 12 yaşında bir çocuğu kaçırdı. 
 
Musta'rebler siyonist işgal rejiminin güvenlik teşkilatının gizli olarak çalışan elemanları. Kendilerine değişik isimler veriliyor. Bunlardan biri de ölüm timleri adı. 
 
Filistinlilerin kıyafetlerini giyerek ve Filistin kefiyeleri takarak kendilerini gizleyip gösterilerde, eylemlerde Filistinlilerin arasına karışıyorlar. Filistinlilerin dillerini çok iyi konuşacak şekilde öğreniyorlar. Ani baskınlar yaparak Filistinlileri yakalayıp işgal rejiminin elemanlarına teslim ediyorlar. 
 
İşgal rejimi bu şekilde kendilerini kamufle eden elemanlarını zaman zaman esirlerin arasına da sokuyor. Bunlar esirlerin cezaevlerindeki eylemlerini bozmak ve bazen de esirler tarafından rehin alınan cezaevi görevlilerini kurtarmak amacıyla müdahale ediyorlar. Cezaevlerinde esirler arasında konuşulanları dinlemek ve cezaevi yönetimine bilgi vermek amacıyla da bu tür elemanlardan yararlanılıyor. 
 
Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar