AÇLIK GREVİNDEKİ FİLİSTİNLİ ESİR AHMED ZEHRAN SİYONİST REJİM TARAFINDAN ÖLÜME SÜRÜKLENİYOR

 

Görüntülenme: 1656 Tarih: 21 Aralık 2019 21:46
AÇLIK GREVİNDEKİ FİLİSTİNLİ ESİR AHMED ZEHRAN SİYONİST REJİM TARAFINDAN ÖLÜME SÜRÜKLENİYOR

Filistin Esirleri Araştırma Merkezi tarafından yapılan açıklamada kesintisiz açlık grevinde dördüncü ayına giren esir Ahmed Zehran'ın hayatının çok tehlikeli bir durumda olduğu belirtildi.
 
Filistin Esirleri Araştırma Merkezi bugün yaptığı basın açıklamasında 42 yaşındaki esir Ahmed Zehran'ın işgal zindanlarında yavaş yavaş ölüme itildiği vurgulandı.
 
Açıklamada esir Ahmed Zehran'ın işgal güçlerinden tek isteğinin kendisi hakkında idari hapis cezasına sınır konması olduğu hatırlatılarak işgal yönetiminin bunu kabul etme işini sarkıtarak onun hayatını tehlikeye soktuğu vurgulandı.
 
Şu an Remle Hapishanesi'nin revirinde tutulan ve buraya Kaplan Hastanesi'nden nakledilmiş olan Ahmed Zehran'ın sağlık yönünden çok tehlikeli bir durumda olduğu ve ağırlığının 30 kg azaldığı belirtildi.
 
İşgal yönetiminin Filistinlilere yönelik idari hapis uygulamasında bir işgal savcısı Filistinli birisini, hakkında hiçbir suçlamada bulunmadan ve dava dosyası açmadan altı ay süreyle hapse atabiliyor ve bu hapis cezasını da on kez tekrar etme yetkisi bulunuyor. Ahmed Zehran'ın da böyle önü açık bir idari hapis cezasıyla zindanda tutulduğu için esaret süresine sınır konmasını istediği ve bunun için açlık grevini sürdürdüğü belirtiliyor.
 
 Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar