FACEBOOK FİLİSTİN ENFORMASYON MERKEZİ'NİN YEDEK SAYFASINI DA KAPATTI

 

Görüntülenme: 1985 Tarih: 31 Ekim 2019 11:27
FACEBOOK FİLİSTİN ENFORMASYON MERKEZİ'NİN YEDEK SAYFASINI DA KAPATTI

Filistin’le ilgili paylaşımlara savaş açan Facebook, Filistin Enformasyon Merkezi’nin asıl sayfasını kapattıktan üç hafta sonra yedek sayfasını da dün sabah kapattı.
 
Filistin Enformasyon Merkezi yönetimi, Facebook’un önceden herhangi bir uyarıda bulunmadan sürpriz bir şekilde 5 milyon takipçisi olan mavi rozetli asıl sayfasını kapattığı gibi bu sabah yedek sayfasını da kapattığını söyledi.
 
Facebook’tan sayfalarını kapatmaya ve Filistin’le ilgili içeriği yasaklamaya son vermesini isteyen Filistin Enformasyon Merkezi yönetimi, ünlü sosyal paylaşım sitesindeki sayfasının yeniden açılması için girişimde bulunduklarını açıkladı.
 
Filistin Enformasyon Merkezi yönetimi, sayfalarının Facebook tarafından ilan edilen yayın ilkelerine uymalarına rağmen kapatıldığını belirterek, işgale karşı direnişin meşru bir hak olduğunu hatırlattı.
 
Filistin Enformasyon Merkezi, daha önce de Facebook’taki sayfasını yönetenlerin paylaşımda bulunmalarının site yönetimi tarafından yasaklanması üzerine paylaşımlarını geçici olarak askıya almak zorunda kalmıştı.
 
 
İşgal rejimi yanlısı tavrıyla dikkat çeken Facebook, Filistin Enformasyon Merkezi sayfasının dışında Filistinli aktivistlere ait onlarca sayfayı ve hesabı da kapattı.
 
Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar