LÜBNAN SAVUNMA BAKANI SİYONİST İSRAİL'E REST ÇEKTİ

 

Görüntülenme: 1889 Tarih: 02 Eylul 2019 14:18
LÜBNAN SAVUNMA BAKANI SİYONİST İSRAİL'E REST ÇEKTİ

Lübnan Savunma bakanı İlyas Busab, Lübnan ordusunun Siyonist rejimin Lübnan'a her türlü saldırısına cevap vereceğini kaydederek, Lübnan'ın bugün her zamankinden daha güçlü olduğunu belirtti.

El-ahd internet sitesine demeç veren Lübnan savunma bakanı Busab, "Lübnan aştığı her krizin ardından daha da güçleniyor, bu husus direniş güçleri, güçlü cumhurbaşkanı ve duyarlı yetkililer sayesinde daha da belirgindir ve İsrail'lilerin bu husustan ders çıkarması lazım"diye kaydetti.

Busab açıklamasını şöyle sürdürdü: Lübnan cumhurbaşkanı ve diğer yetkililer dışarıdan gelen baskıları umursamıyor ve Lübnan'lı yetkililer için önemli olan tek şey, Lübnan'ın çıkarları ve maslahatıdır.

 

Lübnan Hizbullah güçleri, Pazar günü Hizbullah genel sekreteri Seyyit Hasan Nasrullah'ın vaadini yerine getirerek, Siyonist rejimin saldırılarına karşı güçlü bir cevap verdi. Hizbullah güçleri bu bağlamda işgal altındaki Filistin topraklarında Siyonist rejime ait bir askeri zırhlı aracı hedef alırken, araçta bulunan tüm siyonistler öldü veya yaralandı.

parstoday

Yorumlar