'YÜZYILIN ANLAŞMASININ EN TEHLİKELİ YÖNÜ İNSANLARIN GEÇİMLERİNİ SİYONİST PROJEYE BAĞLAMASIDIR'

 

Görüntülenme: 1725 Tarih: 23 Temmuz 2019 03:24
'YÜZYILIN ANLAŞMASININ EN TEHLİKELİ YÖNÜ İNSANLARIN GEÇİMLERİNİ SİYONİST PROJEYE BAĞLAMASIDIR'

Ürdün Müslüman Kardeşler Cemaati eski Genel Murakıp Yardımcısı Zeki Beni Erşid, Amerikan yönetiminin Filistin davasını tasfiyeyi hedefleyen Yüzyılın Anlaşması planının bir kısmını gerçekleştirmede başarılı olduğunu söyledi.
Beni Erşid, Amerikan yönetiminin İsrail’in bölgeye tamamen hakim olması, bölgenin doğal kaynakları ve halkları üzerinde tahakküm kurması için planın diğer halkalarını da tamamlamaya çalıştığını ifade etti.
Bahreyn Çalıştayı’nın pratik uygulama ve Yüzyılın Anlaşması’nda ikinci aşamaya geçmek için deney balonu olduğunu kaydeden Beni Erşid, Yüzyılın Anlaşması planının en tehlikeli yönünün insanların geçimlerini Siyonist projeye bağlaması olduğunu belirtti.
Yüzyılın Anlaşması planının içeriğiyle ilgili medyada çelişkili haberler yer aldığına dikkat çeken Beni Erşid, Arap dünyasındaki karar sahiplerinin plan üzerinde etkili olmadıklarını bildirdi.
Beni Erşid, Amerika’nın planının tehlikesini farkeden Arap liderlerin planı reddettiklerini söyleyerek, Amerikan yönetiminin şu ana kadar planın içeriğini tümüyle açıklamamaya özen gösterdiğini belirtti.
 
Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar