SİYONİST ASKERLER KUDÜS'TE FİLİSTİNLİ BİR GENCİ YARALADI

İşgal güçleri bu sabah (18 Eylül Pazartesi) Kudüs kenti yakınlarında Filistinli bir genci bıçaklama eylemi girişiminde bulunduğu iddiasıyla üzerine ateş açarak yaraladı. 

Görüntülenme: 399 Tarih: 18 Eylul 2023 21:28
SİYONİST ASKERLER KUDÜS'TE FİLİSTİNLİ BİR GENCİ YARALADI

İşgal rejimi Kanal 14 televizyonu, Kudüs yakınlarındaki El-Mezmuriyye askeri kontrol noktasında bıçaklama eylemi gerçekleştirmek isteyen Filistinli bir gencin etkisiz hale getirildiğini ve işgalcilerden ölen ya da yaralanan olmadığını öne sürdü.
 

İşgal polisi, Filistinli gencin Beytlahim ve Kudüs arasındaki El-Mezmuriyye askeri kontrol noktasında bıçak çekerek işgal askerlerinden birini bıçaklama girişiminde bulunduğunu ve kontrol noktasında görevli askerlerin gencin üzerine ateş açtıklarını iddia etti.
 

İşgalcilere ait Walla sitesi, Filistinli gencin orta derecede yaralandığını ve hastaneye kaldırıldığını belirtirken, görgü tanıkları yaralı gencin uzun süre yerde yattığını ve kan kaybettiğini söyledi.
 

Bu arada, El-Mezmuriyye askeri kontrol noktasının Beytlahim’in doğusunda Ebu Ğuneym Dağı yakınlarında kurulu olduğu, söz konusu kontrol noktasından yük taşıyan araçların ve Yahudi yerleşimcilerin kullandığı sarı plakalı araçların geçtiği kaydedildi.
 

Batı Şeria’da işgal güçlerine ve Yahudi yerleşimcilere yönelik direniş eylemleri devam ederken son birkaç saat içinde 8 direniş eylemi gerçekleştirildiği ifade edildi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar