TÜRKİYELİ GENÇTEN KUDÜS'TE ŞEHADET EYLEMİ

Bugün (30 Nisan Salı) işgal altındaki Kudüs'ün Eski Şehir kısmında yer alan Babu's-Sahire civarında gerçekleştirilen bıçaklı eylemde bir işgalci askerin yaralandığı haber verildi.  

Görüntülenme: 330 Tarih: 30 Nisan 2024 03:48
TÜRKİYELİ GENÇTEN KUDÜS'TE ŞEHADET EYLEMİ

İşgalci askerlerin, kahramanca eylem gerçekleştiren gencin üzerine ateş ettikleri, eylemci gencin de aldığı yaraların tesiriyle şehit olduğu ve olaydan sonra bölgeye çok sayıda işgalci askerin sevk edildiği haber verildi. 

Siyonistlere ait haber kaynaklarında eylemi gerçekleştiren kişinin Hasan Saklanan isimli (34 yaş) Türkiye vatandaşı bir turist olduğu bilgisi verildi. 

Daha sonra işgal askerlerinden kalabalık bir grubun şehit edilen Hasan Saklanan'ın Kudüs'te kalmakta olduğu otele baskın düzenledikleri ve arama yaptıkları haber verildi. 

Siyonist işgal rejiminin tüm vahşi ve saldırgan tutumuna rağmen Gazze'de, Batı Şeria'da ve Kudüs'te işgale karşı mücadele kararlılıkla devam ederken, Filistin dışından gelenler tarafından da işgal askerlerine karşı feda eylemlerinin gerçekleştirilmesi, siyonist zulme ve işgale karşı küresel mücadelenin sadece meydanlardaki gösterilerle kalmayacağı cepheye de taşınabileceği işaretleri veriyor. Bu tür eylemlerin başkalarını da harekete geçirebileceği ve Filistin direnişine destek amacıyla bu türden eylemler gerçekleştirenlerin sayısının artabileceği ihtimali siyonist işgal rejimini ciddi şekilde endişelendiriyor.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar