DOĞU PERİNÇEK: İRAN DÜŞMANLIĞI TÜRKİYE VE FİLİSTİN'E İHANETTİR

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Bugün Filistin ile omuz omuza savaşan İran’a düşmanlık, ABD’nin İkinci İsrail planının hizmetindedir ve hem Filistin’e hem de Türkiye’ye ihanettir" dedi. 

Görüntülenme: 108 Tarih: 18 Nisan 2024 14:06
DOĞU PERİNÇEK: İRAN DÜŞMANLIĞI TÜRKİYE VE FİLİSTİN'E İHANETTİR

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, partisinin İstanbul İl Merkezi’nde bir basın toplantısı düzenledi.

Perinçek'in konuşmasından satır başları şöyle:

-İsrail ile İran birbirlerine silah çekti. Türkiye’nin kamuoyu imalatçıları haritaların başındalar, ancak Türkiye’de değiller. Haberleri ve yorumları İsrail ve ABD basınından farklı değil. Tarafsız görüntüsü verme gayretinde olanlara da rastlanıyor. Ancak perdeyi kaldırırsanız İsrail’in altı köşeli yıldızı gözüküyor.

-Filistin, Yemen ve İran’ın silahlı güçleriyle omuz omuza verdiği bu savaşta, yakalarını İsrail ve ABD’den kurtaramayanlar, hemen “tiyatro” perdelemesiyle psikolojik savaştaki görevlerine soyundular.Dünya tiyatro tarihinde ilk kez, 36 bin insan sahnede katlediliyor. Öyle bir tiyatro ki, sahnesinde füzeler atılıyor, bombalar patlıyor, savaş uçakları uçuyor.

-İran ile İsrail arasındaki boy ölçüşmeye hangi koşullarda bakıyoruz? Son yerel seçimlerde PKK hendeklerden çıkartılmış ve Güneydoğu illerimizde iktidar koltuklarına yerleştirilmiştir. Bölücüerin ellerine Belediye Başkanı mazbataları verilmiştir. Kandil’den ayaklanma çağrıları geliyor. Yakıp yıkma provaları hemen seçim ertesinde başlamıştır ve boyunlar eğilmiştir. Türkiye Cumhuriyeti devleti, Anayasa Mahkemesi ve Yüksek Seçim Kurulu’ndan TBMM Başkanı ve AK Parti Hükümetine kadar zaaf içindedir. Anayasa Mahkemesi, Anayasayı ve Siyasal Partiler Yasasını PKK’nın ayakları altına seriyor ve PKK’nın “yasal” partilerini kapatmıyor. Dahası 1 Milyar liradan fazla paranın devlet hazinesinden PKK Terör örgütüne verilmesini sağlıyor.

-ABD ve İsrail’in İkinci İsrail devletçiğini planlayanlar, Irak’ı böldüler, Suriye’de İkinci İsrail’in Terörist Devletçiğini kurdular, 40 yıldır Türkiye’de bölücü terörü besliyorlar ve İran’a diş biliyorlar. PKK, yalnız ABD’nin “Kara Kuvveti” değildir, ondan önce İsrail’in “Kara Kuvveti”dir. Irak, Suriye ve İran bölünürse, Türkiye’de bölünür! Rusya kaybederse, Türkiye de kaybeder.

-Batı Asya’daki saflaşma bellidir. İran, yalnız İsrail’in değil, İkinci İsrail’in de karşısındadır ve karşısında olmak zorundadır. Türkiye, İran ve Azerbaycan aynı cephededir. Rusya, Suriye, Irak, Filistin, Yemen ve diğer Batı Asya ülkeleri onlarla birliktedir. ABD, İsrail, Avrupa’nın Natocuları, Yunanistan, Güney Kıbrıs Rum Kesimi, PKK ve DAEŞ düşman cephededir. Üslerini kurmuşlar, namlularını Türkiye’ye, Rusya’ya ve İran’a çevirmişler. Filistin ile cephe arkadaşı olan Türk milleti, İran ile de birliktedir.

-Bugün Filistin ile omuz omuza savaşan İran’a düşmanlık, ABD’nin İkinci İsrail planının hizmetindedir ve hem Filistin’e hem de Türkiye’ye ihanettir.

-Türk Silahlı Kuvvetleri, vatan toprağımız olan İncirlik ve Kürecik’teki ABD üslerini denetim altına almalıdır. ABD personeli bir hafta içinde evlerine yollanmalıdır. Türkiye, ABD ve İsrail güdümündeki PKK Terör Örgütünün ve DEAŞ türünden Sahte İslamcı terör örgütlerinin Suriye ve Irak’ın kuzeyinden temizlenmesi için, komşuları Suriye, Irak, İran ve Rusya ile askerî işbirliği için gerekli girişimlere hemen başlamalıdır.

mehrnews

Yorumlar