ZİYAD EN-NEHALE DÜNYA KUDÜS GÜNÜ'NDE KONUŞTU

Filistin İslami Cihat Hareketi Genel Sekreteri Ziyad el-Nehale, Dünya Kudüs Günü yürüyüşünde yaptığı konuşmada, bugün direniş ekseninin tüm cephelerinin Siyonist düşmana karşı birleştiğini ifade etti. 

Görüntülenme: 120 Tarih: 07 Nisan 2024 21:05
ZİYAD EN-NEHALE DÜNYA KUDÜS GÜNÜ'NDE KONUŞTU

Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri: "Filistin halkının istikrarı ve direnişiyle birlikte bu cephelerde biz galip geleceğiz." diye konuştu.

Ziyad el-Nehale: "Direniş ekseni artık güçlüdür ve Güney Lübnan'da, Yemen'de ve Irak'da gerçekleşen operasyonlar, bu eksenin İsrail'e karşı mücadeledeki birliğini, gücünü ve hazırlığını doğruluyor." açıklamasında bulundu.

Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri daha önce, Dünya Kudüs Günü'nü milletin birliğini, savaşçılarını ve hedeflerini güçlendirmeye yönelik bir istasyon haline getirmeleri gerektiği açıklamasında bulunmuştu.

Ziyad el-Nehale, konuşmasının sonunda şöyle dedi: "Gazze, kahraman halkı ve savaşçılarıyla birlikte kalacak; milletimizin Kudüs mücadelesinde bir dönüm noktası olarak kalacak, Allah'ın yardımıyla ayakta duracak ve kazanacaktır."

rasthaber

Yorumlar