EMEKLİ KORGENERAL ERDOĞAN KARAKUŞ: UĞUR MUMCU SUİKASTININ ARKASINDA MOSSAD VAR

Türkiye’de bir devrin en önemli faili meçhulleri arasında yer alan Uğur Mumcu suikastıyla ilgili çarpıcı bir bilgi ortaya çıktı. Suikasttaki Siyonist İsrail parmağı deşifre oldu. 

Görüntülenme: 947 Tarih: 14 Aralık 2023 08:16
EMEKLİ KORGENERAL ERDOĞAN KARAKUŞ: UĞUR MUMCU SUİKASTININ ARKASINDA MOSSAD VAR

Üzerinden 30 yıl geçmesine rağmen gazeteci Uğur Mumcu’nun bombalı suikastla öldürülmesinin üzerindeki sır perdesi hala aralanamadı.

Ancak Haber Global yayınına katılan Emekli Hava Pilot Korgeneral Dr. Erdoğan Karakuş suikasta ilişkin çarpıcı gerçekleri açıkladı.

Karakuş, Mumcu suikastına ilişkin yaptığı açıklamada, öldürülmesinin arkasında Siyonist İsrail’in istihbarat örgütü Mossad’ın olduğunu duyurdu.

Buna göre İşgalci İsrail’den Mersin’e gelen 5 kişilik grup Ankara’ya giderek Mumcu’ya saldırı düzenlediği, ardından da FETÖ işbirliği ile Esenboğa’dan İsrail’e gitti.

“Mossad-FETÖ iş birliği ile suikat gerçekleşti”

Karakuş, “Kimin nereden geldiği, nereye gittiği tarafımdan biliniyor. Ben hepsini biliyorum. O günkü güvenlik güçlerinin de işin içerisine girip, bir şekilde gitmelerini temin ettiklerini söylüyorum, Esenboğa’daki bilgisayarları arızalandırdılar, hiçbir pasaport kontrolü yapılmadan gittiler” ifadelerini kullandı.

Korgeneral Dr. Karakuş, “Uğur Mumcu öldürülürken İran rejim aktarması yapıyor Türkiye’ye, ona göre hareket edilmesi lazım, Uğur Mumcu’yu öldürmek için İranlılar dolaştı evinin, arabasının civarında deyip Uğur Mumcu suikastını kapatmaya çalıştılar” diye konuştu.

Karakuş, detayları daha sonra yazacağını da duyurdu.

Faili meçhul suikat: Mumcu

Aynı programın konuklarından gazeteci Nedim Şener de, Uğur Mumcu’nun 7 Ocak’ta İsrail-Barzani-Mossad ilişkisini yazdığını hatırlatıp, o dönem 8 Ocak’ta İsrail büyükelçisinin Mumcu’ya öldürülmekten korkmuyorsunuz” diye sorduğunu söyledi.

on4haber.com

Yorumlar