KALENDİYA'DA FİLİSTİNLİ BİR GENÇ ŞEHİT OLDU

Siyonist işgal güçleri bir yandan Gazze'deki korkunç katliamlarını, yıkımlarını ve vahşi saldırılarını sürdürürken diğer yandan işgal altındaki Batı Şeria bölgesinde ve Kudüs'te de baskınlar gerçekleştiriyor, insanları katletmeye ve esir etmeye devam ediyorlar.  

Görüntülenme: 448 Tarih: 05 Aralık 2023 09:54
KALENDİYA'DA FİLİSTİNLİ BİR GENÇ ŞEHİT OLDU

Bugün (5 Aralık Salı) sabah işgal altındaki Kudüs'ün kuzeyindeki Kalendiya Mülteci Kampı'nda Filistinli bir genç işgalci siyonistlerin saldırılarında şehit edilirken onun kardeşi de esir edildi. Batı Şeria'nın güney kesiminde yer alan Beytlahim'deki Ed-Dehişe Mülteci Kampı'na düzenlenen baskında da 4 kişinin yaralandığı, bunlardan birinin durumunun son derece ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Filistin Sağlık Bakanlığı, işgalcilerin baskın ve saldırıları sırasında Kalendiya Mülteci Kampı'nda 25 yaşındaki Muhammed Yusuf Hasan Manasıra isimli gencin şehit edildiğini duyurdu. 

Görgü tanıklarının verdiği bilgilere göre işgalciler Manasıra'nın bulunduğu evi basarak kapısını patlattılar ve o sırada kapının arkasında bulunan Muhammed Yusuf Manasıra şehit oldu. 

İşgal güçleri Batı Şeria ve Kudüs'te bir yandan da tutuklama amaçlı gece baskınlarını sürdürüyorlar. Bu gece ve sabah saatlerinde yine Batı Şeria'da birçok bölgeye baskın düzenledi ve tutuklamalar gerçekleştirdiler. Tutuklananların arasında iki bayan ile bir gazetecinin de bulunduğu haber verildi. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar