SİYONİST ORDU NURU ŞEMS MÜLTECİ KAMPINDA KATLİAM YAPTI

Siyonist işgal güçleri Gazze'de havadan yağdırdıkları füzeler ve bombalarla büyük katliamlar gerçekleştirirken, Batı Şeria bölgesinde de baskınlar, saldırılar ve katliamlar gerçekleştirmeye devam ediyorlar. Bu bölgede de direnişçiler işgal güçlerine kararlılıkla göğüs geriyor.  

Görüntülenme: 451 Tarih: 20 Ekim 2023 09:05
SİYONİST ORDU NURU ŞEMS MÜLTECİ KAMPINDA KATLİAM YAPTI

İşgal güçleri, Batı Şeria'nın kuzey kesiminde yer alan Tulkerem şehrine bağlı Nuru Şems Mülteci Kampı'na düzenledikleri baskında, 24 saat süren saldırılardan ve büyük bir katliam gerçekleştirdikten sonra bugün (20 Ekim Cuma) sabah askerlerini çektiler. Filistinli mücahitler işgalci saldırganlara kararlılıkla direndi ve işgal güçlerinden de bir asker öldürülürken en az 10 asker de yaralandı. 

Yerel kaynakların verdiği bilgilere göre son olarak 5 şehidin daha Sabit Sabit Hastanesi'nin morguna kaldırılmasıyla birlikte işgalcilerin Nuru Şems Mülteci Kampı'na yönelik baskınlarında şehit edilen Filistinlilerin sayısı 13'e çıktı. Bunlardan 8'i işgalcilerin bir İHA'larının Filistinli bir grubun üzerine kamikaze saldırısı düzenlemesi sonucu şehit edilmişti. Bu saldırıda şehit edilenler arasında çocukların da bulunduğu belirtildi. Söz konusu saldırıda 25 kişi de yaralandı. 

İşgalcilerin baskınlarının şiddetli çatışmalara neden olduğu ve işgal askerlerinden birinin öldürüldüğü en az 10 askerin de yaralandığı bildirildi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar