EBU UBEYDE: UZUN SÜRECEK BİR SAVAŞA HAZIRLIKLIYIZ

Hamas'ın askeri kanadı durumundaki İzzettin Kassam Tugayları'nın sözcüsü Ebu Ubeyde, siyonist işgal rejimine uzun sürecek bir savaş tehdidinde bulundu ve kendilerinin böyle bir savaşa hazırlıklı olduklarını hatırlattı. Bu arada Arap halklarını da Filistin sınırlarına toplanmaya davet etti.  

Görüntülenme: 503 Tarih: 20 Ekim 2023 15:51
EBU UBEYDE: UZUN SÜRECEK BİR SAVAŞA HAZIRLIKLIYIZ

Ebu Ubeyde, dün (19 Ekim Perşembe) akşam görüntülü kayıt üzerinden yaptığı açıklamada, "Direniş, gücünden bir şey kaybetmiş değildir ve çatışma alanında duruma hakimiyetini sürdürmektedir. Ne zaman ve hangi durumlarda çatışmayı kızıştıracağını, ne zaman ve ne şekilde darbe vuracağını da bilmektedir." ifadelerine yer verdi. 

Ebu Ubeyde açıklamasında ayrıca şöyle konuştu: "Bu işgalci düşmana karşı uzun süreli bir savaşa hazırlıklıyız. Bu seferki savaşın önemini ve gayemizin de büyüklüğünü bildiğimiz için hazırlığımızı da ona göre yaptık. Amacımız Kudüs'ü, Mescidi Aksa'yı savunmak ve oranın kirletilmesine karşılık vermek, siyonist düşmana işlediği suçların bedelini ödetmektir." 

Ebu Ubeyde, siyonist düşmanın bu savaşta gerçekleştirdiği katliamlar ve işlediği suçlar karşısında ödeyeceği faturanın da çok ağır olacağını, direnişin bütün bu suçları ve katliamları karşılıksız bırakmayacağını vurguladı. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar