MUHAMMED EL HİNDİ: AMERİKA VE İSRAİL HİZBULLAH'IN KUZEY CEPHESİNİ AÇMASINDAN KORKUYOR

Filistin İslami Cihad Hareketi'nin Genel Sekreter Yardımcısı Muhammed el-Hindi, Siyonist esirlerin çoğunun asker olduğunu ve bu konunun birçok karmaşıklığa yol açtığını söyledi. 

Görüntülenme: 361 Tarih: 19 Ekim 2023 09:28
MUHAMMED EL HİNDİ: AMERİKA VE İSRAİL HİZBULLAH'IN KUZEY CEPHESİNİ AÇMASINDAN KORKUYOR

Muhammed el-Hindi, el-Meyadin kanalına verdiği röportajda; savaş bitmeden esirlerin ayrıntıları hakkında asla konuşmayacaklarını ifade etti.

Muhammed el-Hindi, yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Siyonist rejim, kendi esirlerinin bulunduğu yerleri bombalıyor ve aslında esirlerin değişimine yönelik bir girişimde bulunmuyor."

İslami Cihad Hareketi'nin Genel Sekreter Yardımcısı şunları söyledi: "Bu savaş İsrail'in savaşı değil, Joe Biden liderliğindeki Batı'nın savaşıdır. İsrail sarsılmaya başladığında Batı çökmekte olan bu rejimi yeniden canlandırmaya geldi."

Muhammed el-Hindi, "Gazze bir başlangıçtır, asıl amaç Ortadoğu'nun çehresini değiştirmektir ve bu savaş aynı zamanda Batı'nın da savaşıdır. Irak'ı yalanlarla yok ettiler ve Batı'nın tarihi vahşete ve ülkelerinin çıkarlarını gerçekleştirmek için milletlerin öldürülmesine dayanmaktadır." dedi.

El-Hindi, Filistinlilerin yerinden edilmesindeki en büyük tehlikenin Batı Şeria ile ilgili olduğunu, zira Batı Şeria'nın Siyonist projenin kalbinde yer aldığını da belirtti.

İslami Cihad Hareketi'nin Genel Sekreter Yardımcısı, "Amerika ve İsrail'in isteyeceği son şey, düşmanın kuzey cephesinin harekete geçmesidir. Hizbullah'ın yetenekleriyle İsrail'e çok büyük zararlar verebileceğini biliyorlar." açıklamasında bulundu.

rasthaber

Yorumlar