HAMAS'TAN KASSAM TUGAYLARI'NA ÖVGÜ

İslami Direniş Hareketi (Hamas), Cenin Kampı’nda dün akşam saatlerinde işgal güçleri tarafından şehit edilen kahramanların Filistin halkını ve kutsal mekânlarını savunmak için şehit olduklarını söyledi. 

Görüntülenme: 273 Tarih: 20 Eylul 2023 16:25
HAMAS'TAN KASSAM TUGAYLARI'NA ÖVGÜ

Hamas sözcülerinden Hazım Kasım, “Bugün Gazze’deki devrimci gençler Cenin Kampı’ndaki savaşçılar ve Kudüs’deki murabıtlarla Filistin halkının Kudüs’ü ve Mescid-i Aksa’yı savunma mücadelesinde gerçek anlamda birliğinin resmini çiziyor” dedi.
 

İşgalcilerin Filistin halkına yönelik cinayetlerinin cezasız kalmayacağını söyleyen Kasım, cinayetlerin Filistin halkının iradesini ve azmini kıramayacağını, Filistinlilerin topraklarından işgalcileri kovana kadar mücadelelerini sürdüreceklerini ifade etti.
 

Kasım, işgal güçlerine ait askeri araçları güçlü patlayıcılarla hedef alan El-Kassam Tugayları mücahitlerini ve işgal güçlerinin Cenin Kampı’na düzenlediği baskına direnen tüm grupları selamladı.

Bu arada, işgal güçlerinin bu sabah (20 Eylül Çarşamba) Eriha’daki Akabetu Ceber Kampı’na düzenlediği baskın sırasında yaralanan 19 yaşındaki Dırğam Muhammed Yahya El-Ahras’ın şehit olduğu duyuruldu.
 

Filistinli gencin şehadetiyle birlikte son 24 saat içinde işgal güçleri tarafından şehit edilen Filistinli sayısı 6’ya yükseldi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar