SİYONİST İŞGALCİLER MESCİD-İ AKSA'YA BASKIN DÜZENLEDİ

Bu sabah İsrail işgal güçleri, işgal altındaki Kudüs şehrini askeri kışlaya çevirdi, Mescid-i Aksa’da Filistinlilere saldırdı ve diğerlerini tutukladı, bu, yüzlerce yerleşimcinin Mescid-i Aksa’nın avlularına hücum etmesiyle aynı zamana denk geldi. 

Görüntülenme: 404 Tarih: 17 Eylul 2023 11:36
SİYONİST İŞGALCİLER MESCİD-İ AKSA'YA BASKIN DÜZENLEDİ

Filistinli medyası, yüzlerce yerleşimcinin işgal güçlerinin sıkı koruması altında İbadet edenleri ve geri dönenleri boşaltarak ve onlara saldırarak, Mescid-i Aksa’ya baskın düzenlediğini, Filistinlilerin girişini engellediğini, ibadet edenleri ve geri dönenleri boşaltarak ve onlara saldırarak, diğerlerini tutukladığını bildirdi.

Filistin Ulusal Konseyi Başkanı Ravhi Fattuh, işgalci yetkililerin Kudüs kentindeki Filistinlilere yönelik ırkçı tedbirlerini kınadı.

Fattuhyaptığı açıklamada ayrıca, işgal güçlerinin ve yerleşimcilerin, uluslararası toplumun sessizliği karşısında Filistin halkına ve kutsallarına yönelik saldırılarının, bu suçları durdurma konusundaki acizliğinin boyutunu yansıttığını, bunun da onları suç ortağı ve örtbas etme ortağı haline getirdiğini açıkladı.

SANA HABER AJANSI 

Yorumlar