SEYYİD İSMAİL HATİB: SİYONİST REJİMİN AÇIKLADIĞI İNTİHARLARIN ÇOĞU DİRENİŞ GÜÇLERİNİN İŞİ

İran İslam Cumhuriyeti İstihbarat Bakanı Hüccetülislam Seyyid İsmail Hatib resmi devlet televizyonunun 3. Kanal’ında yayımlanan bir programda önemli açıklamalarda bulundu. Hatib bu programda “Siyonist rejim İran’da çıkardığı kargaşalıklarla bize vurmak istediği darbeden daha büyüğünü kendisi yedi. Siyonist rejimin ilan ettiği intihar hadiselerinin çoğu gerçekte direniş güçlerinin işi” dedi. 

Görüntülenme: 435 Tarih: 17 Eylul 2023 01:14
SEYYİD İSMAİL HATİB: SİYONİST REJİMİN AÇIKLADIĞI İNTİHARLARIN ÇOĞU DİRENİŞ GÜÇLERİNİN İŞİ

İran İslam Cumhuriyeti İstihbarat Bakanı Hüccetülislam Seyyid İsmail Hatib resmi devlet televizyonunun 3. Kanal’ında yayımlanan bir programda önemli açıklamalarda bulundu. Hatib bu programda “Siyonist rejim İran’da çıkardığı kargaşalıklarla bize vurmak istediği darbeden daha büyüğünü kendisi yedi. Siyonist rejimin ilan ettiği intihar hadiselerinin çoğu gerçekte direniş güçlerinin işi” dedi.

İstihbarat bakanı ayrıca İran ile Azerbaycan arasında yaşanan problemlere de değinerek “Bakü ile sorunumuz ciddi değil. Buna siyasi ve medyatik boyutlar katmak istediler. Aramızda var olan ufak tefek meseleleri de tamamen halletmek için uğraşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Medya Şafak

Yorumlar