TAMİR HAYMAN: İSRAİL GELECEK YIL KARMAŞIK ZORLUKLARLA KARŞI KARŞIYA KALACAK

Siyonist rejimin eski iç istihbarat birimi başkanı ve bu rejimin iç güvenlik araştırma merkezi müdürü Tamir Hayman bu rejimin gelecek yıl karşılaşacağı zorluklarla ilgili endişelerini dile getirerek şunları söyledi: İsrail gelecek yıl karmaşık zorluklarla karşı karşıya kalacaktır. 

Görüntülenme: 407 Tarih: 17 Eylul 2023 12:30
TAMİR HAYMAN: İSRAİL GELECEK YIL KARMAŞIK ZORLUKLARLA KARŞI KARŞIYA KALACAK

IRNA'nın Filistin Şahab ​​haber ajansından aktardığı habere göre Tamir Hayman, rejimin gelecek yıl bir dizi karmaşık zorlukla karşı karşıya kalacağını tahmin ettiğini, bunların bazıları kısa vadeli taktikler, diğerleri ise stratejik ve uzun vadeli olduğunu belirtti.

Hayman açıklamasının devamında şöyle dedi: İsrail kısa vadeli taktik zorlukların üstesinden gelebilecek askeri ve teknolojik yeteneğe sahip olabilir, ancak başarısı feci sonuçlar doğuracak ve stratejik fırsatların kaybına yol açabilecek ve belki de Tel Aviv dış tehditlerle mücadelede zayıf duruma düşecektir.

Siyonist rejimin İç güvenlik araştırma merkezi müdürü, Filistinli direniş gruplarının tehditleri, ABD ile ilişkiler ve işgal altındaki Filistin'deki çatlakların Siyonist rejimin önündeki diğer tehditler olduğunu belirtti.

parstoday

Yorumlar