KASSAM TUGAYLARI SHAKİD SİYONİST YERLEŞKESİNE FÜZE FIRLATTI

İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın askeri kanadı durumundaki İzzettin Kassam Tugayları'nın El-Ayyaş Tugayı işgal altındaki Batı Şeria bölgesinin kuzey kesiminde yer alan Cenin'in sınır bölgesinden Shakid yahudi yerleşim merkezine füze fırlattı.  

Görüntülenme: 579 Tarih: 15 Ağustos 2023 08:34
KASSAM TUGAYLARI SHAKİD SİYONİST YERLEŞKESİNE FÜZE FIRLATTI

El-Ayyaş Tugayı tarafından yapılan açıklamada, füze fırlatma eyleminin işgalci düşmanın cinayetlerine bir cevap ve cihadın yakıtı olan şehit kanlarının intikamı amaçlı olduğu vurgulandı. 

Açıklamada, çetrefil güvenlik şartlarına, imkanların yetersizliğine ve büyük güvenlik baskılarına rağmen, El-Ayyaş Tugayı'nın, Ayyaş'ın topraklarını maymunların ve domuzların çocukları olan düşmanlara cehennem yapmak amacıyla Allah'ın izniyle yoluna devam ettiği ifade edildi.

Açıklamada ayrıca atılan bu füzenin Ayyaş Tugayı'nın Cenin hizasındaki yerleşim merkezlerine attığı altıncı füze olduğuna, Batı Şeria bölgesinde işgalcilere yönelik direniş eylemlerinde de artış olduğuna dikkat çekildi. 

Bu arada Kassam Tugayları'nın Gazze bölgesindeki teşkilatı Gazze şehrinin doğusunda işgal güçlerine ait bir insansız hava aracını ele geçirdiğini duyurdu. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar