FİLİSTİN MİLLETİ İLE DAYANIŞMA İNİSİYATİFİ YEZİT NETANYAHU’NUN TÜRKİYE’YE DAVETİNİN İPTALİ İÇİN SALI GÜNÜ DE TEMASLARINI SÜRDÜRDÜ (FOTO)

 

Görüntülenme: 799 Tarih: 26 Temmuz 2023 16:25
FİLİSTİN MİLLETİ İLE DAYANIŞMA İNİSİYATİFİ YEZİT NETANYAHU’NUN TÜRKİYE’YE DAVETİNİN İPTALİ İÇİN SALI GÜNÜ DE TEMASLARINI SÜRDÜRDÜ (FOTO)

Filistin Milleti İle Dayanışma İnisiyatifi üyeleri; Mavi Marmara gazileri Zeki Kanat, Mehmet Tunç ve sitemizin yayın yönetmeni Kemal Kemahlı Ankara’da salı günü de Yezit Netanyahu’nun hükümet tarafından Türkiye’ye davet edilmesinin iptal edilmesi için siyasi partileri ve STK’ları ziyaret etmeyi sürdürdü.

Ziyaretlerle ilgili olarak inisiyatif sözcüsü Kemal Kemahlı şu açıklamayı yaptı: 'Bugün Ankara temaslarımızın ikinci gününde Filistin Milleti ile Dayanışma İnsiyatifi adına Mavi Marmara gazilerimizden Zeki Kanat ve Mehmet Tunç ağabeylerle birlikte Saadet Partisi genel merkezinde milletvekilimiz Mustafa Kaya'yı, Türkiye Büyük Millet Meclisinde Saadet Partisi milletvekilleri Mahmut Arıkan ve Doç. Dr. Necmettin Çalışkan'ı, Yeniden Refah Partisi genel merkezinde milletvekili Doğan Bekin'i, İnsan ve Medeniyet Hareketi Ankara şube başkanı Hacı Aydemir'i, Ankara ihh'yı ve Hacı Bayram Veli hazretlerini ziyaret ettik. Yezid Netanyahu'nun Türkiye'ye davet edilmesinin iptali için görüşmelerde ve istişarelerde bulunduk. Çarşamba günü de basın açıklaması saatine kadar temaslarımız devam edecek inşallah.'

 

 

Yorumlar