FİLİSTİN MİLLETİ İLE DAYANIŞMA İNİSİYATİFİ YEZİT NETANYAHU’NUN TÜRKİYE’YE DAVETİNİN İPTALİ İÇİN ANKARA’DA TEMASLARINA BAŞLADI (FOTO)

 

Görüntülenme: 1275 Tarih: 25 Temmuz 2023 16:48
FİLİSTİN MİLLETİ İLE DAYANIŞMA İNİSİYATİFİ YEZİT NETANYAHU’NUN TÜRKİYE’YE DAVETİNİN İPTALİ İÇİN ANKARA’DA TEMASLARINA BAŞLADI (FOTO)

Filistin Milleti İle Dayanışma İnisiyatifi üyeleri; Mavi Marmara gazileri Zeki Kanat, Mehmet Tunç ve sitemizin yayın yönetmeni Kemal Kemahlı bugün Ankara’da Yezit Netanyahu’nun hükümet tarafından Türkiye’ye davet edilmesinin iptal edilmesi için siyasi partileri ve STK’ları ziyaret etti.

Ziyaretlerle ilgili olarak inisiyatif sözcüsü Kemal Kemahlı şu açıklamayı yaptı: ‘Bugün ilk olarak Saadet Partisi Genel Merkezi’nde milletvekili Hasan Bitmez beyi ziyaret ettik. Daha sonra Hüda Par Ankara İl Başkanlığı’na geçtik. Burada il başkanı Avukat Ahmet Karaaslan ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştük. Ayrıca Hüda Par camiasına taziyelerimizi arz ettik. Daha sonra Mazlumder Ankara Şubesine geçtik. Burada da şube başkanı Avukat Osman Yurt ve yönetim kurulu üyeleri ile istişare ettik. Yaptığımız görüşmelerde katil Netanyahu’nun hükümet tarafından Türkiye’ye davet edilmesinin Türkiyeli Müslümanlar için bir zillet olduğunu ve bizlerin bu davetin iptal edilmesi için kamuoyu oluşturmamız gerektiğini söyledik. Siyasi parti ve STK ziyaretlerimiz Salı ve Çarşamba günleri de devam edecek inşallah. Nasipse Çarşamba günü saat 18:30’da Ulus Meydanında basın açıklaması düzenleyeceğiz.’  

 

Yorumlar