SAADET PARTİSİ AĞRI İL BAŞKANLIĞI KATİL HERZOG'UN TÜRKİYE'YE DAVET EDİLMESİNİ KINADI

Siyonist işgalci rejiminin sözde cumhurbaşkanı Yitzak Hertzog’un Türkiye’ye gelmesine Saadet Partisi Ağrı İl Başkanlığı tarafından yapılan basın açıklaması ile tepki gösterildi. 

Görüntülenme: 712 Tarih: 10 Mart 2022 15:18
SAADET PARTİSİ AĞRI İL BAŞKANLIĞI KATİL HERZOG'UN TÜRKİYE'YE DAVET EDİLMESİNİ KINADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek üzere resmi davetli olarak Türkiye'ye gelmesi protesto edildi.

Sadet Partisi Ağrı İl Başkanlığı tarafından Ağrı Cumhuriyet Caddesinde düzenlenen basın açıklamasında, siyonist işgal rejiminin sözde cumhurbaşkanı olan Hertzog’un Türkiye’ye gelişine tepki gösterildi.

Basın açıklamasını okuyan Sadet Partisi Ağrı İl Başkanı Ahmet Kaya, terör devleti olan siyonist işgalci rejimin sözde cumhurbaşkanı Herzog'un ülkemize davet edilişini kınadıklarını belirtti.

Okuduğu basın açıklamasında Kaya, "Kudüs'e, Gazze'ye bombalar yağdıran, ilk kıblemiz Mescid-i Aksa'yı kirli postallarıyla çiğneyen, çoluk çocuk, kadın, yaşlı demeden mazlumları katledenlerin ülkemizde yeri yoktur ve olmayacaktır. Bizler, sayın Cumhurbaşkanı'nın 2013 yılında açıkladığı ve bir türlü gerçekleşmeyen Gazze ziyaretini beklerken, katillerin ülkemize davet edilmesi akıl alır gibi değildir. Buradan ve diğer 81 il ve tüm ilçelerimizden haykırıyoruz, iktidarda bulunanlara sesleniyoruz, Türkiye toprakları, işgal, sömürü ve tahakkümden kurtuluş topraklarıdır. Emperyalizme karşı kazandığımız Kurtuluş Savaşımız sonucunda bu topraklar bizlere vatan, tüm mazlum coğrafyalara ise umut ışığı olmuştur." dedi.

Ahmet Kaya, "siyonist işgal rejimi işgal ettiği topraklardan çekilmeden, yağmaladığı toprakların, canına kıydığı Filistinli masumların ve Mavi Marmara katliamının hesabını vermeden, Filistin topraklarında, bağımsız Filistin Devleti kurulmadan, siyonist rejim ile ilişkiler hiçbir şart altında normalleşemez. Çok net ifade ediyoruz, eğer siyonistler ile ilişkileriniz normalleşiyorsa bilin ki, Filistin'de anormalleşiyordur. Siyonistler ile ilişkileriniz normalleşiyorsa, Gazze’de başına fosfor bombası atılan Müslümanlarla anormalleşiyordur. Bunun başka hiçbir izahı olamaz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)
 

Yorumlar