ULUSLARARASI HAVAYOLLARI İSRAİL UÇUŞLARINI İPTAL EDİYOR
SİYONİST REJİM, 12 Mayıs 2025 21:13İsrail basını, bölgedeki artan güvenlik riskleri ve siyasi gerilimler nedeniyle birçok büyük uluslararası havayolunun İsrail'e uçuşlarını iptal etmeye devam ettiğini duyurdu.

YDH'nin Israel Hayom'dan aktardığı habere göre, British Airways, İsrail uçuşlarını 14 Haziran'a kadar durdurdu. Bu karar, şu ana kadar açıklanan en uzun süreli uçuş askıya alma kararı olarak dikkat çekiyor. Diğer havayolları da benzer adımlar atıyor.
Iberia Express, 31 Mayıs'a kadar Tel Aviv uçuşlarını durdurduğunu açıklarken; Air India da 25 Mayıs'a kadar uçuşlarını iptal etti. Wizz Air'in 14 Mayıs, Ryanair'in ise 21 Mayıs'a kadar İsrail'e sefer düzenlemeyeceği belirtildi.
Amerika Birleşik Devletleri merkezli Delta Air Lines, İsrail uçuşlarını 19 Mayıs’a kadar askıya alırken; United Airlines ise 18 Mayıs’a kadar tüm seferlerini iptal etti.
İtalya'nın bayrak taşıyıcı havayolu ITA Airways de 18 Mayıs’a kadar tüm İsrail uçuşlarını iptal ettiğini ve 19 Mayıs’taki AZ809 ile AZ815 numaralı uçuşların da bu kapsamda yer aldığını duyurdu.
Almanya merkezli Lufthansa Grubu’na bağlı havayolları – Austrian Airlines, Swiss International Air Lines, Brussels Airlines, Eurowings ve Lufthansa – da en az 18 Mayıs’a kadar İsrail'e uçmayacak.
Bunun yanı sıra, AirBaltic ve Air Europa bugünkü seferlerini iptal ederken; Air France ve Transavia uçuş askı süresini 13 Mayıs’a kadar uzattı. Aegean Airlines, web sitesinde yaptığı açıklamada, İsrail’e yönelik uçuşların 16 Mayıs’a kadar durdurulduğunu bildirdi. Polonya'nın milli havayolu LOT da 18 Mayıs’a kadar İsrail uçuşlarına ara verdiğini açıkladı.
Öte yandan Yemen Silahlı Kuvvetleri Sözcüsü Tuğgeneral Yahya Seri, İsrail’deki Ben Gurion Havalimanı’na (diğer adıyla Lod Havalimanı) yönelik hava trafiğini engellemeye devam edeceklerini ifade etti.
SİYONİST REJİM, 12 Mayıs 2025 21:13
Yorumlar (0)

SİYONİSTLER VE LÜBNAN HÜKÜMETİ EL AHBAR GAZETESİNE SAVAŞ AÇTI

ENSARULLAH İŞGALCİ İSRAİL'E AİT DAHA ÇOK HEDEFİ VURACAK

SİYONİST İSRAİL 1982'DE ÖLEN ASKERİNİN CESEDİNE SURİYE'DE ULAŞTI

ENSARULLAH USS TRUMAN'I BÖLGEDEN NASIL KAÇIRTTI?

HAMANEY: FİLİSTİN DAVASI GÜNDEMDEN DÜŞÜRÜLMEMELİDİR

HÜSEYİN SELAMİ'DEN ABD VE SİYONİST İSRAİL'E UYARI

ABD GAZZE'YE YARDIM ULAŞTIRACAĞINI İDDİA EDİYOR

ŞEYH NAİM KASIM: DİRENİŞ NİHAİ ZAFERE KADAR SÜRECEK

SİYONİST ASKERLER BUNALIMDA

YEMEN'DE MİLYONLAR GAZZE İÇİN YÜRÜDÜ

HAMAS-ENSARULLAH İLİŞKİSİ NASIL GELİŞTİ?

KASSAM TUGAYLARINDAN SİYONİST ASKERLERE PUSU

ÇOK SAYIDA HAVAYOLU ŞİRKETİ BEN GURİON UÇUŞLARINI İPTAL ETTİ

MAARİV: TÜRKİYE İSRAİL İLE TİCARETİ FİLİSTİN YÖNETİMİ ÜZERİNDEN YÜRÜTÜYOR

HTŞ YETKİLİLERİ GİZLİCE SİYONİST İSRAİL'E GİTMİŞ

İŞGALCİ İSRAİL GÜNEY LÜBNAN'A SALDIRDI

OXFAM'DAN GAZZE İÇİN ULUSLARARASI TOPLUMA ÇAĞRI

GAZZE'DE SOYKIRIM DEVAM EDİYOR

IRKÇI İSRAİL DOĞU KUDÜS'TE UNRWA'NIN OKULLARINI KAPATTI

YİSRAEL KATZ İRAN'I TEHDİT ETTİ

TRUMP'IN YEMEN KARARI SİYONİSTLERİ RAHATSIZ ETTİ

HTŞ İLE KORSAN İSRAİL ARASINDA GİZLİ GÖRÜŞMELER

SANA HAVALİMANINDA ZARAR 500 MİLYON DOLAR

KASSAM TUGAYLARI'NDAN TAZİYE MESAJI

SİYONİST ORDU GAZZE'DE YİNE SİVİLLERİ HEDEF ALDI: 25 ŞEHİT

ABDULBARİ ATVAN YEMEN EKSENLİ GELİŞMELERİ DEĞERLENDİRDİ

HAMAS TRUMP'A GÜVENMİYOR

YEMEN'DEN IRKÇI İSRAİL'E SERT UYARI

AHMED SAADAT İÇİN ULUSLARARASI TOPLUMA ÇAĞRI

BASİM NAİM'DEN GAZZE ATEŞKESİ HAKKINDA AÇIKLAMA

HİZBULLAH'TAN MİT'E ÇAĞRI CİHAZI BİLGİSİ

KORSAN İSRAİL SANA HAVALİMANINA SALDIRDI

KEVİN BARRETT’TEN DEVLETLERE VE SİVİL TOPLUMA GAZZE ÇAĞRISI

SİYONİST İSRAİL YEMEN ÇIKMAZINDA

HAMAS ABD VE İSRAİL'İN SİNSİ PLANINA KARŞI ÇIKTI

IRKÇI İSRAİL CENİN KENTİ'NDE EVLERİ YIKIYOR

İŞGALCİ İSRAİL'DEN GAZZE İÇİN SİNSİ PLAN

FİLİSTİNLİ ESİRLER İŞKENCE GÖRÜYOR

HİZBULLAH'IN AKSA TUFANI'NDAKİ ROLÜ
