DR AHMED BAHR ŞEHİT OLDU

İslami Direniş Hareketi (Hamas), Filistin Parlamentosu Başkan Vekili “Ebu Ekrem” Dr. Ahmed Bahr’ın işgal ordusunun Gazze Şeridi’ne düzenlediği hava saldırısında şehit olduğunu duyurdu. 

Görüntülenme: 362 Tarih: 19 Kasım 2023 14:27
DR AHMED BAHR ŞEHİT OLDU

Hamas Hareketi, bu sabah (18 Kasım Cumartesi) yayınladığı bildiride, Arap halklarına ve İslam ümmetine, dünya parlamentolarına ve tüm özgür insanlara vatansever lider ve büyük mücadele adamı olarak nitelediği Dr. Ahmed Bahr’ın şehit olduğunu ilan etti.
 

Bildiride, Bahr’ın direnişçilerin işgal güçleri karşısında nasıl zafer kazandıklarını gördükten sonra işgal ordusunun hava saldırısında yaralandığı ve ardından şehit olduğu ifade edildi.
 

Bahr’ın Filistin halkına hizmet ve mücadele dolu bir yaşam sürdüğü kaydedilen bildiride, şehit Parlamento Başkan Vekili’nin onurlu tavırlarıyla örnek bir vatansever olduğu dile getirildi.
 

Şehit Bahr’ın Kudüs, Mescid-i Aksa ve esirler başta olmak üzere Filistin halkının haklarına ve sabitelerine bağlılıkta öncü olduğu belirtilen bildiride, Bahr’ın hayat hikâyesinin özgürlüğe giden yolda Filistin halkına ışık tutacağı ifade edildi.
 

Bildiride ayrıca Filistin halkının ve direnişinin Aksa Tufanı Operasyonu kapsamında işgal güçlerine karşı direnişini sürdürdüğü kaydedilerek, işgal ordusunun katliamlarının Filistin halkının azmini ve iradesini kıramayacağı vurgulandı.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar