HAMAS: SİYONİSTLERİN CİNAYETLERİ KARŞILIKSIZ KALMAYACAK
HAMAS, 30 Ocak 2024 06:30İslami Direniş Hareketi (Hamas) bugün (30 Ocak Salı) sabah siyonist düşmanın özel cinayet timinin Cenin'deki İbnu Sina Hastanesi'ne sızarak şehit ettiği üç Filistinli genç için taziyede bulunurken, işgal rejiminin cinayetlerinin kesinlikle karşılıksız kalmayacağını dile getirdi.

Hamas yaptığı açıklamada, siyonist işgal güçlerinin İbnu Sina Hastanesi'nin içine sızarak biri hasta yatağında tedaviye alınmış durumda olan üç Filistinli genci şehit etmesinin bütün yönleriyle savaş suçları özelliklerini taşıyan bir aşırılık olduğunu ve işgal rejiminin cani ellerinin Gazze'den Cenin'e kadar tüm Filistin halkının fertlerine uzanmakta olduğunu gösterdiğini dile getirdi.
Hamas açıklamasında, İbnu Sina Hastanesi'nde şehit edilen Kassam mücahidi Muhammed Velid Celamine'yi, Cenin Tugayı'nın kurucularından mücahit Muhammed Eymen El-Gazzavi'yi ve mücahit Basil Eymen El-Gazzavi'yi kutsal toprakların bekçiliğini yapan Filistin halkının, Arap toplumlarının ve tüm İslam ümmetini kahramanları olarak bağırlarına basarken, bu cinayetin cezasız kalamayacağının da bilinmesini istediklerini ifade etti.
Hamas direnişin, işgali dize getirinceye ve gasp edilmiş hakların tümü geri alınıncaya kadar mücadele etme konusunda halkına söz verdiğini, korkak düşmanın suikastlarının ise onu korkutamayacağını vurguladı.
Siyonist işgalcilerin özel bir cinayet timi bugün sabah Cenin'deki İbnu Sina Hastanesi'nin üçüncü katına sızarak, daha önce yaralanmış ve yarı felçli durumda burada tedavi gören Basil Eymen Gazzavi'yi, onun kardeşi ve Cenin Tugayı kurucularından Muhammed Eymen Gazzavi'yi ve hastanede onlarla birlikte bulunan ve Kassam Tugayları'nın Cenin'deki komutanlarından olan arkadaşları Muhammed Velid Celamine'yi şehit etmişlerdi. Video görüntülerinden suikast timinin elemanlarının üçüncü kata çıkmak için doktor, hemşire ve kadın kıyafetleri giydikleri, bir kişinin de engellilere özel tekerlekli sandalyeyle götürüldüğü tespit edildi.
Filistin Enformasyon Merkezi
HAMAS, 30 Ocak 2024 06:30
Yorumlar (0)

NETANYAHU'DAN İRAN, HİZBULLAH VE SURİYE İTİRAFLARI

ŞEYH NAİM KASIM'DAN DİRENİŞE VURGU

EURO-MED GAZZE RAPORUNU AÇIKLADI

HAMAS'TAN BATI ŞERİA AÇIKLAMASI

ABDULLAH EL BERGUSİ AĞIR İŞKENCE ALTINDA

EBU UBEYDE'DEN MESAJ VAR

MAVİ MARMARA GAZİSİ MEHMET TUNÇ'TAN HÜKÜMETE MAERSK ÇAĞRISI

EURO-MED'TEN GAZZE İÇİN ÖNEMLİ UYARI

ENSARULLAH'IN HAYFA LİMANINI VURMASI NE ANLAMA GELİYOR?

MAERSK GEMİSİNE VE NATO'YA HAYIR DEMEK İÇİN MALATYA'DA BULUŞUYORUZ

KATİL NETANYAHU AZERBAYCAN'A GİDECEK

GAZZE'DEKİ AŞİRETLERDEN TÜM DÜNYAYA ACİL YARDIM ÇAĞRISI

BM: GAZZE'DE DURUM FELAKET BOYUTUNDA

HTŞ FİLİSTİN İSLAMİ CİHAD LİDERLERİNİ TUTUKLADI

İSRAİLLİ YETKİLİ: ABD-İRAN GÖRÜŞMELERİ İSRAİL'İN PLANINI KISITLAYABİLİR

YAİR LAPİD: İSRAİL YENİ BİR FELAKETE SÜRÜKLENİYOR

ABD YEMEN'E SALDIRDI: 12 ŞEHİT

EYAL ZAMİR: SURİYE'DE KALACAĞIZ

MEHDİ EL MEŞAT: GAZZE'YE DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

MİCHAEL MİLSTEİN: İSRAİL GAZZE’DE BATAKLIĞA SAPLANDI

MAARİV GAZETESİ: HAMAS ASKERİ ZAYIFLIĞINI AVANTAJA DÖNÜŞTÜRÜYOR

ABD YEMEN'DE SİVİL HEDEFLERİ VURUYOR

SİYONİST İSRAİL GÜNEY LÜBNAN'A SALDIRILARINI SÜRDÜRÜYOR

FİLİSTİN İNSAN HAKLARI MERKEZİ'NDEN GAZZE UYARISI

ŞEYH NAİM KASIM: DİRENİŞ SİLAHINI BIRAKMAYACAK

SEYYİD ABDULMELİK EL HUSİ'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

UNRWA'DAN IRKÇI İSRAİL'E SUÇLAMA

OCHA GAZZE RAPORUNU YAYINLADI

ISRAEL KATZ SİYONİST İSRAİL'İN YENİ İŞGAL STRATEJİSİNİ AÇIKLADI

SİYONİST İSRAİL GAZZE'NİN ÜZERİNE 40 BİN BOMBA ATTI

EURO-MED: GAZZE'DE KITLIK TEHLİKESİ ALARM VERİYOR

ABD YEMEN'İ VURDU: 58 İŞÇİ ŞEHİT OLDU

ÜRDÜN BATI ŞERİA'YA SİLAH SEVKİYATINI ENGELLİYOR

SİYONİST ORDUDA YEDEK ASKER KRİZİ

İSRAİLLİ ESİR NETANYAHU'YU SUÇLADI

HAMAS LÜBNAN'DA VE ÜRDÜN'DE HEDEFTE

GAZZE'DE İNSANİ KRİZ DERİNLEŞİYOR

HASAN HATIR'DAN MESCİD-İ AKSA UYARISI

İRAN: SURİYE HÜKÜMETİNE YARDIM ETMEYE HAZIRIZ
