REİSİ: FİLİSTİNLİLERİN ZAFERİNE TANIK OLACAĞIZ
İSLAM ÜLKELERİ, 05 Aralık 2023 10:48Cumhurbaşkanı, Filistinli kadın ve çocukların şehit edilmesinin Siyonist rejimin sahte hükümetine son vereceğine, Filistinlilerin zaferine ve İsraillilerin yok oluşuna tanık olacağımıza inandığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Ayetullah Seyyid İbrahim Reisi bu sabah İslam Konseyi'nin halka açık toplantısında ülkenin 2024 genel bütçe tasarısının sunumu sırasında şunları söyledi: "Hükümet, başta İslam Şurası olmak üzere tüm birimlerin işbirliğiyle 2023 bütçesini hayata geçirecek. Ekonomiyi, üretimi büyütmek, enflasyonu durdurmak ve düşmanların komplo ve fitne yoluyla bize getirmeyi düşündükleri birçok şeyi engellemek için bu yasayı uygulamaya çalıştı. Büyük İran milleti onları hayal kırıklığına uğrattı ve hükümet ve tüm sektörler, ülkenin mükemmelliğine ve zirveye yaklaşmasına doğru bir adım daha atmayı başardı."
Devamında, "Filistin'in mazlum ve güçlü halkına yapılan zulm hepimiz ve insanlık için üzüntü kaynağıdır; Filistin'de 6 bin 500 çocuğun şehadetini ve direnişçi kadın ve erkeklerin şehadetini anıyor, şehitlerin ruhlarını saygıyla selamlıyorum. Gazze'de yaşanan soykırım ve insanlığa karşı suçlar insanlık için üzüntü kaynağıdır; Ancak bu soykırımın destekçilerinin insan haklarına sahip çıkanlar olması daha talihsiz bir durumdur; Amerika ve yabancılar Allah'a, vicdana ve tarihe karşı nasıl hesap vermek istiyorlar?" diye sözlerine ekledi.
Cumhurbaşkanı, "Ezilenlerin savunmasından sorumlu olan uluslararası örgüt ve kurumların Amerikan tahakküm ve iktidar sistemine karşı etkinliğini yitirmesi daha da talihsiz bir durumdur. Ancak hayal kırıklığına uğramadık ve bugün ulusların ayağa kalktığına ve insan hakları, adaletin uygulanması ve yeni bir dünya düzeni için haykırdığına inanıyoruz. Tıpkı Yüce Allah'ın, Firavun'un elindeki çocukları öldürmesiyle Musa (as)'ın kavmini oluşturması gibi, Hz. Musa (as) döneminde de Allah, Firavun'un yönetimine son vermiştir. Filistinli kadın ve çocukların şehit edilmesinin Siyonist rejimin sahte hükümetine son vereceğine, Filistinlilerin zaferine ve İsraillilerin yok oluşuna tanık olacağımıza inanıyoruz." açıklamada bulundu.
tesnim
İSLAM ÜLKELERİ, 05 Aralık 2023 10:48
Yorumlar (0)

NETANYAHU'DAN İRAN, HİZBULLAH VE SURİYE İTİRAFLARI

ŞEYH NAİM KASIM'DAN DİRENİŞE VURGU

EURO-MED GAZZE RAPORUNU AÇIKLADI

HAMAS'TAN BATI ŞERİA AÇIKLAMASI

ABDULLAH EL BERGUSİ AĞIR İŞKENCE ALTINDA

EBU UBEYDE'DEN MESAJ VAR

MAVİ MARMARA GAZİSİ MEHMET TUNÇ'TAN HÜKÜMETE MAERSK ÇAĞRISI

EURO-MED'TEN GAZZE İÇİN ÖNEMLİ UYARI

ENSARULLAH'IN HAYFA LİMANINI VURMASI NE ANLAMA GELİYOR?

MAERSK GEMİSİNE VE NATO'YA HAYIR DEMEK İÇİN MALATYA'DA BULUŞUYORUZ

KATİL NETANYAHU AZERBAYCAN'A GİDECEK

GAZZE'DEKİ AŞİRETLERDEN TÜM DÜNYAYA ACİL YARDIM ÇAĞRISI

BM: GAZZE'DE DURUM FELAKET BOYUTUNDA

HTŞ FİLİSTİN İSLAMİ CİHAD LİDERLERİNİ TUTUKLADI

İSRAİLLİ YETKİLİ: ABD-İRAN GÖRÜŞMELERİ İSRAİL'İN PLANINI KISITLAYABİLİR

YAİR LAPİD: İSRAİL YENİ BİR FELAKETE SÜRÜKLENİYOR

ABD YEMEN'E SALDIRDI: 12 ŞEHİT

EYAL ZAMİR: SURİYE'DE KALACAĞIZ

MEHDİ EL MEŞAT: GAZZE'YE DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

MİCHAEL MİLSTEİN: İSRAİL GAZZE’DE BATAKLIĞA SAPLANDI

MAARİV GAZETESİ: HAMAS ASKERİ ZAYIFLIĞINI AVANTAJA DÖNÜŞTÜRÜYOR

ABD YEMEN'DE SİVİL HEDEFLERİ VURUYOR

SİYONİST İSRAİL GÜNEY LÜBNAN'A SALDIRILARINI SÜRDÜRÜYOR

FİLİSTİN İNSAN HAKLARI MERKEZİ'NDEN GAZZE UYARISI

ŞEYH NAİM KASIM: DİRENİŞ SİLAHINI BIRAKMAYACAK

SEYYİD ABDULMELİK EL HUSİ'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

UNRWA'DAN IRKÇI İSRAİL'E SUÇLAMA

OCHA GAZZE RAPORUNU YAYINLADI

ISRAEL KATZ SİYONİST İSRAİL'İN YENİ İŞGAL STRATEJİSİNİ AÇIKLADI

SİYONİST İSRAİL GAZZE'NİN ÜZERİNE 40 BİN BOMBA ATTI

EURO-MED: GAZZE'DE KITLIK TEHLİKESİ ALARM VERİYOR

ABD YEMEN'İ VURDU: 58 İŞÇİ ŞEHİT OLDU

ÜRDÜN BATI ŞERİA'YA SİLAH SEVKİYATINI ENGELLİYOR

SİYONİST ORDUDA YEDEK ASKER KRİZİ

İSRAİLLİ ESİR NETANYAHU'YU SUÇLADI

HAMAS LÜBNAN'DA VE ÜRDÜN'DE HEDEFTE

GAZZE'DE İNSANİ KRİZ DERİNLEŞİYOR

HASAN HATIR'DAN MESCİD-İ AKSA UYARISI

İRAN: SURİYE HÜKÜMETİNE YARDIM ETMEYE HAZIRIZ
