BATI ÜLKELERİ GAZZE'DE SOYKIRIMI DESTEKLİYOR

GAZZE, 03 Aralık 2023 00:04

Hamas'ın 7 Ekim'de İsrail'i ezici bir yenilgiye uğratması sadece Siyonizme değil, tüm Anglo-Siyonist İmparatorluğa karşı güçlü bir darbe vurdu. Biden'ın "minyan"ı* (Yahudi-Siyonist kabine) paniğe kapıldı ve İsrail'in yaptığı soykırımı desteklemek için çırpındı; bu, aklı başında bir hesaplamadan değil, kuduz bir farenin köşeye sıkıştığında akılsızca saldırmasıyla aynı nedenden kaynaklanıyordu.

BATI ÜLKELERİ GAZZE'DE SOYKIRIMI DESTEKLİYOR

Peki, siyasi liderler ve medya liderleri ne zaman yargılanacak, mahkum edilecek ve idam edilecek?

 

İsrailli uzmanlar bile bunu "ders kitabı niteliğinde bir soykırım vakası" olarak nitelendiriyor. İsrailli tarihçi ve Stockton Üniversitesi'nde Holokost ve soykırım çalışmaları profesörü olan Raz Siegal'in sözleri aynen böyle. Siegal 16 Ekim'de Democracy Now'a şunları söyledi:

 

"1948 tarihli BM Soykırım Suçunun Önlenmesi ve Cezalandırılması Sözleşmesi'nin, soykırımın gerçekleşmesi için özel bir niyet görmemizi gerektirdiğini anlamalıyız. Sözleşmeden alıntı yapacak olursak, bir grubu yok etme niyeti sadece bireyler olarak değil, toplu olarak ırksal, etnik, dini ya da ulusal olarak tanımlanmaktadır. Ve bu niyet, az önce de duyduğumuz gibi, 7 Ekim'den bu yana İsrailli politikacılar ve ordu yetkilileri tarafından tam olarak sergilenmektedir. İsrail Cumhurbaşkanı'nı dinledik. Savunma Bakanı Yoav Gallant'ın 9 Ekim'de Gazze'ye tam bir kuşatma ilan ederek, suyu, gıdayı, yakıtı keserek, 'İnsan hayvanlarla savaşıyoruz' ve 'buna göre' tepki vereceğiz diyerek ne dediği iyi biliniyor. Ayrıca 'Her şeyi ortadan kaldıracağız' dedi. Örneğin, İsrail ordu sözcüsü Daniel Hagari'nin ahlaksız yıkımı kabul ettiğini ve açıkça 'vurgu isabete değil hasara' dediğini biliyoruz. Yani, özel niyetin tam olarak sergilendiğini görüyoruz."

 

Suçlu olanlar sadece İsrailliler de değil. Batılı ülkelerin liderleri de Gazze Soykırımı'na tam destek verdiler. ABD Başkanı Joe Biden, 7 Ekim Cumartesi günü, İsrail tankları, roketleri ve helikopterleri yüzlerce İsrailli sivil tutsağı onlarca Hamaslı tutsakla birlikte toplu halde katlederken bile, "dehşet verici terör saldırılarını" "vicdansızlık" olarak kınadı ve İsrail'in soykırıma dönüşecek "misillemesini" teşvik etti.

 

Gerçekte 7 Ekim'in teröristleri Hamas değil İsraillilerdi. O gün sivillere yönelik tek toplu katliam İsrail Kuvvetleri tarafından gerçekleştirilmiştir. Hamas'ın cesur askerlerine, İsrail askeri hedeflerine saldırmaları ve askeri personeli esir almaya çalışmaları yönünde kesin emirler verilmişti; sivil esirlerin alınması ise ikincil bir seçenek ya da son çare olarak görülüyordu. Hamas'ın silahsız sivilleri öldürme emri yoktu. Serbest bırakılan sivil İsrailli esirler, kendilerini esir alan Hamaslıların nezaketinden ve cömertliğinden bahsettiler.

 

Siyonistlerin sahip olduğu Batı medyası derhal soykırımı kışkırtmak için kasıtlı olarak tasarlanmış çirkin yalanlar yayınlamaya başladı. (Bu yalanlardan sorumlu olan her medya mensubu bir gün yargılanmalı, mahkum edilmeli ve idam edilmelidir). Siyonist soykırım propagandacıları Hamas'ın sözde 40 bebeğin kafasını kestiği, bebekleri fırınlarda pişirdiği, gözlerini oyduğu, göğüslerini parçaladığı, çıplak kadınları kestiği, kadınlara tecavüz ettiği, cesetleri parçaladığı, siyanür yaydığı ve daha neler neler hakkında sayıklayıp durdular. Hepsi yalan. Joe Biden, cesetleri gördüğünü iddia ederek 'kafası kesilmiş bebekler' yalanını desteklediğinde, yargılanacak kadar uzun yaşaması halinde idam edilecek, kendi kendini suçlayan bir soykırım kışkırtıcısı olarak kaderini mühürlemiş oldu.

 

Gerçekte 7 Ekim'de ne olduğu o zaman bile oldukça açıktı ve o zamandan beri inkar edilemez hale geldi. Hamas, Scott Ritter'ın deyimiyle "bu yüzyılın en başarılı askeri baskınını" gerçekleştirdi:

"Hamas, İsrail'in övündüğü istihbarat servislerini etkili bir şekilde etkisiz hale getirerek, bu kapsam ve ölçekte bir saldırı olasılığına karşı körleştirdi...(sonra) Hamas, bariyer duvarı boyunca konuşlanmış İsrail askerlerini teke tek dövüşte yendi. Golani Tugayı'nın iki taburu ve diğer övünülen IDF birliklerinin unsurları bozguna uğratıldı.

"Hamas, Gazze Tümeni Karargâhı'nı, yerel istihbarat merkezini ve diğer önemli komuta ve kontrol tesislerini acımasız bir hassasiyetle vurarak beş dakika olması gereken müdahale süresini saatlere çevirdi - Hamas'ın ana hedeflerinden biri olan rehine alma eylemini gerçekleştirmesi için yeterli zamandan daha fazlası. Bunu büyük bir ustalıkla yaptılar ve 230'dan fazla İsrailli asker ve siville Gazze'ye döndüler.

"Hamas savaşçıları ilk 24 saat içinde yaklaşık 600 İsrail askerini öldürdü; bu sayı içinde 'düzinelerce albay ve binbaşı da dahil olmak üzere İsrail'in en seçkin subayları da vardı'. Hamas'ın İsrail ordusunu karşı karşıya geldiği çatışmalarda defalarca yenmesi ve yüzlerce İsrailli tutsağı esir almasının ardından Siyonistler paniğe kapıldı ve hem rehin alanları hem de rehineleri ortadan kaldırmak için ağır silahların kullanılmasını öngören Hannibal Direktifini devreye soktu. Hamaslı esirlerle birlikte yüzlerce İsrailli sivilin toplu katliamına katılan bir İsrail Hava Kuvvetleri subayına göre, üst düzey Siyonist komutanlar 'toplu Hannibal' emri verdi. Başka bir deyişle, rehine olmalarını ve İsrail'in siyasi sorunlarına katkıda bulunmalarını önlemek için kendi sivillerinin yüzlerce kişi tarafından toplu olarak katledilmesini kasten emrettiler. Bunu yapmamış olsalardı Hamas Gazze'ye 250 değil 700 kadar esirle dönmüş olacaktı."

İsrail daha sonra helikopterler, tanklar ve roketler kullanarak kendi yaptığı katliamın fotoğraflarını kullandı ve suçu Hamas'a attı. Harap olmuş kibbutz binalarının, müzik festivalindeki havaya uçmuş binaların ve parçalanmış otomobillerin fotoğraflarına üstünkörü bir bakış bile, hasarın çoğunun Hamas'ın hafif silah ateşiyle değil, İsrail'in ağır silahlarıyla yapıldığını açıkça ortaya koyuyor. Yine de kendi halklarının toplu katilleri olan utanmaz Siyonistler, kendi suçları için Hamas'ın cesur ve ahlaklı askerlerini suçlama cüretini gösterdiler!

Batı soykırımı ateşliyor

 

8 Ekim itibariyle, İsrail'den gelen görüntülerin yüzlerce sivilin ölümünden Hamas'ın değil İsraillilerin sorumlu olduğunu gösterdiğini gözleri olan herkes gibi ben de görebiliyordum. Biden rejimi ve onun CIA günlük brifingi de aynı şeyi, hatta daha büyük bir kesinlikle ve daha ayrıntılı olarak biliyor olmalıydı. Ancak Joe Biden, İsrail'in İncil ölçeğinde intikam almaya yönelik canice dürtüsünü dizginlemek için gerçeğe dair bilgisini kullanmak yerine, televizyona çıktı ve Hamas tarafından kafası kesilen 40 İsrailli bebek gördüğünü iddia ederek boşboğazlık yaptı.

 

Neredeyse tamamı Yahudi olan Biden yönetiminin yaptığı her şey İsrail'i bir soykırım başlatmaya teşvik etmek için hesaplanmıştı. Ve diğer tüm Batılı liderler de aktif ya da pasif olarak soykırım planına eşlik etti.

 

Gazze'ye yönelik imhacı halı bombardımanı başladığında ve binlerce kadın ve çocuk öldürüldüğünde, bu Batılı liderler rotalarını değiştirip İsrail'in durmasını talep ettiler mi? Tabii ki hayır.

 

Halı bombardımanının ortasında Tel Aviv'e ilk uçan Anthony Blinken, "sadece ABD Dışişleri Bakanı olarak değil, aynı zamanda bir Yahudi olarak" Tel Aviv'e uçtuğunu açıklayarak, öncelikli sadakatinin soykırımcı varlığa olduğunu ağzından kaçırdı. (Gerçek anlamını anlamak için bu cümleden sadece ve aynı zamanda kelimelerini çıkarın).

 

Biden soykırıma onay damgasını vurmak için Tel Aviv'e uçtu. İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Netanyahu'ya göre Hamas'ı "yeni Naziler" olarak tanımlayan Almanya Şansölyesi Olaf Scholz da öyle. Avusturya ve Çek Cumhuriyeti gibi ikinci dereceden Batılı güçler de liderlerini Netanyahu'nun kıçını öpmeye ve Gazze Soykırımını onaylamaya gönderdi.

 

Neden Batı'nın tüm liderlik sınıfı, soykırımcı savaş suçluları sıralamasının başına kimin geçebileceğini görmek için birbiriyle yarışıyor? Küresel çoğunluğun toptan Siyonist vahşet karşısında dehşete düştüğünü ve Filistin'in yanında yer aldığını göremiyorlar mı? Batı'nın uluslararası hukuk ve insan haklarıyla ilgileniyormuş gibi görünerek kendi sonunu hızlandırdığını ve Batı dışı bir dünya düzeninin yükselişini sağladığını fark etmiyorlar mı?

 

Batı'nın ortak kanaatle soykırım yanlısı tutumunun çeşitli olası nedenleri ileri sürülmüştür. Bazıları Batı'nın iflah olmaz bir şekilde ırkçı olduğunu ve kahverengi insanların, özellikle de Müslümanların ölümünü umursamadığını söylüyor. Batı'nın tartışmasız hegemonu ABD'nin Eski Ahit tarzı soykırım üzerine kurulduğunu ve Washington DC'nin eskiden Protestan şimdilerde Yahudi olan İncil çığırtkanlarının Netanyahu'nun İncil'deki "Amalek"in (yani Yahudilerin ve/veya Amerikalıların belirlenmiş ırksal düşmanları) yok edilmesine yönelik intikamcı arzusunu paylaştığını ekliyorlar.

 

Bir başka potansiyel açıklama da reelpolitiktir. ABD emperyal merkezi Batı'ya giderek daha fazla hakim oluyor (Ukrayna savaşının Nordstream'i yok etmesi Avrupa'yı iğdiş etti) ama başka yerlerde zemin kaybediyor. Hamas'ın 7 Ekim'de İsrail'i ezici bir yenilgiye uğratması sadece Siyonizme değil, tüm Anglo-Siyonist İmparatorluğa karşı güçlü bir darbe vurdu. Biden'ın "minyan"ı* (Yahudi-Siyonist kabine) paniğe kapıldı ve İsrail'in yaptığı soykırımı desteklemek için çırpındı; bu, aklı başında bir hesaplamadan değil, kuduz bir farenin köşeye sıkıştığında akılsızca saldırmasıyla aynı nedenden kaynaklanıyordu.

 

Bu insanlar ABD İmparatorluğunun ve Siyonist varlığın günlerinin sayılı olduğunu biliyor ve bu onları çılgına çeviriyor. Her geçen gün Çin, Rusya ve İran'ın başını çektiği yükselen ülkelerin güçlendiğini, ABD ve Avrupalı vasallarının ise zayıfladığını görüyorlar. Dehşet içinde, eğer savaş çıkacaksa ne kadar erken olursa o kadar iyi olacağını, çünkü Batı'nın kazanma şansının her geçen gün azaldığını fark ediyorlar. Ve sonra, daha da dehşete düşerek, artık çok geç olduğunu kavrıyorlar. Bu yüzden de hınçlarını Gazze'deki kadın ve çocuklardan çıkarıyorlar.

 

Reelpolitik temelli bir başka açıklama da ABD liderlerinin ya da en azından en aşırı neocon fraksiyonunun İran ve Direniş Ekseni ile topyekün bir savaşa sıcak bakma ihtimalini içeriyor - soykırımın her geçen gün daha da yaklaştığı bir savaş. Böyle bir savaş uygarlığı patlatacak bir Üçüncü Dünya Savaşı riski taşısa ve en azından on ya da yüz binlerce İsrailli ve Amerikalı kayıpla sonuçlanacak olsa da, en azından ABD'nin Ukrayna'da yaklaşan yenilgisini unutturabilir.

 

Buna ek olarak, Batı Asya'daki büyük bir savaş bölgeyi kaosa sürükleyecek ve Çin'in Kuşak ve Yol planını bir ya da iki on yıl geciktirerek ABD'nin emperyal illüzyonunu birkaç yıl daha yaşam desteğinde tutarak uzatacaktır. (Çin inşa eder, ABD yıkar, dolayısıyla yıkımı maksimize etmek ABD'nin emperyal ıstırabını uzatır)

 

Ancak sonuçta Batılı liderlerin soykırım yanlısı tutumunun en iyi açıklaması medyanın rolüyle ilgilidir. Allan Thompson'ın (ed.) The Media and the Rwanda Genocide (Medya ve Ruanda Soykırımı) adlı kitabı 1994 yılında yarım milyondan fazla Ruandalının katledildiğini, çoğunun palalarla öldürüldüğünü ve bunun başlıca nedeninin medyanın kışkırtması olduğunu göstermektedir. Ruanda medyası, özellikle de radyo, kamuoyu oluşumuna hakim olarak, kendi başına bir hayat süren soykırım yanlısı bir balon yarattı. Özellikle, hedef grubu insanlıktan çıkaran çirkin yalanlar yayarak, hem yazılı hem de görsel medya 700.000 kadar insanın toplu katliamını kasten planladı.

 

Ana akım Batı medyasının Gazze soykırımını kışkırtmasında yaptığı da tam olarak budur. Başları kesilen ve kızartılan bebekler, oyulmuş gözbebekleri ve kırık leğen kemiği ile ilgili yukarıda bahsedilen yalanlar ve işkembeyi kübradan fışkıran sado-mazoşist Siyonist hayal gücünün diğer kanlı icatları, Filistinlilere yapılan gerçek toplu katliamları ve sakatlamaları kışkırtmak için kasıtlı olarak kullanıldı.

 

Batı, Gazze soykırımına hevesle katılarak, başta medyası ve siyasi elitleri olmak üzere, kendisini dünyanın gözünde tamamen itibarsızlaştırmıştır. Batı hegemonyası dönemi sona ermektedir. Dünya nüfusunun çoğunluğu artık her şeyin, kesinlikle her şeyin, bu soykırımcı canavarların bu gezegene hükmetmeye devam etmesinden daha iyi olacağını görebiliyor.

 

Savaş suçluları, kendi sözde uygarlıklarının kaderini mühürlediler ve kendi ruhlarını ebedi cehennem ateşine mahkum ettiler. İnşallah hepsinin, her birinin Pekin'e, Moskova'ya ya da Tahran'a götürülüp insanlığa karşı işledikleri suçlardan dolayı yargılandıklarını ve darağacına götürüldüklerini görecek kadar uzun yaşarım.

 

Kevin Barrett

Crescent International

 

-------------------------------------------------------------------------------------

Minyan: Musevilik'de bir dini törenin icra edilebilmesi için, Bar Mitsva törenini yapmış, yani 13 yaşını doldurmuş ve bir gün almış en az 10 Musevi erkeğe ihtiyaç vardır.

 

Bu özellikleri taşıyan en az 10 kişilik cemaate minyan adı verilir.

 

Minyan'ın olmadığı durumlarda dini törendeki bazı dualar okunamaz, Tevrat çıkartılamaz ve bazı törenler gerçekleştirilemez.

intizar.web.tr

GAZZE, 03 Aralık 2023 00:04

Yorumlar (0)

Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
SİYONİST ORDUDA İSYAN

SİYONİST ORDUDA İSYAN

ABDULBARİ ATVAN ABD'DEKİ ÖĞRENCİ DİRENİŞİNİ DEĞERLENDİRDİ

ABDULBARİ ATVAN ABD'DEKİ ÖĞRENCİ DİRENİŞİNİ DEĞERLENDİRDİ

YAHYA SİNVAR SİYONİST İSRAİL'E MEYDAN OKUDU

YAHYA SİNVAR SİYONİST İSRAİL'E MEYDAN OKUDU

HAMAS'IN LÜBNAN TEMSİLCİSİ AHMED ABDULHADİ'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

HAMAS'IN LÜBNAN TEMSİLCİSİ AHMED ABDULHADİ'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

MUHAMMED CAN YAZDI: BOLİVYA YA DA BANGLADEŞ KADAR OLAMAMAK

MUHAMMED CAN YAZDI: BOLİVYA YA DA BANGLADEŞ KADAR OLAMAMAK

ALPARSLAN KUYTUL İRAN'IN SİYONİST İSRAİL'E YÖNELİK MİSİLLEMESİNİ DEĞERLENDİRDİ (VİDEO)

ALPARSLAN KUYTUL İRAN'IN SİYONİST İSRAİL'E YÖNELİK MİSİLLEMESİNİ DEĞERLENDİRDİ (VİDEO)

ABD ÜNİVERSİTELERİ GAZZE İÇİN AYAKTA (ANALİZ)

ABD ÜNİVERSİTELERİ GAZZE İÇİN AYAKTA (ANALİZ)

DİRENİŞ ÇADIRI 28 NİSAN PAZAR GÜNÜ TÜM TÜRKİYE'Yİ KÜRECİK KAPATILSIN TALEBİNİ YÜKSELTMEK İÇİN MEYDANLARA DAVET ETTİ

DİRENİŞ ÇADIRI 28 NİSAN PAZAR GÜNÜ TÜM TÜRKİYE'Yİ KÜRECİK KAPATILSIN TALEBİNİ YÜKSELTMEK İÇİN MEYDANLARA DAVET ETTİ

YEMEN ORDUSU SİYONİSTLERE AİT BİR GEMİYİ VURDU

YEMEN ORDUSU SİYONİSTLERE AİT BİR GEMİYİ VURDU

SEYYİD ABDULMELİK EL HUSİ: YEMEN'İN SALDIRILARI SONUCU EİLAT LİMANI TAMAMEN KAPATILDI

SEYYİD ABDULMELİK EL HUSİ: YEMEN'İN SALDIRILARI SONUCU EİLAT LİMANI TAMAMEN KAPATILDI

FİLİSTİNLİ DİRENİŞ GRUPLARINDAN REFAH AÇIKLAMASI

FİLİSTİNLİ DİRENİŞ GRUPLARINDAN REFAH AÇIKLAMASI

EL MEYADİN TV'YE KONUŞAN BİR KAYNAK: ABD VE SİYONİST İSRAİL KATAR'A BASKI YAPIYOR

EL MEYADİN TV'YE KONUŞAN BİR KAYNAK: ABD VE SİYONİST İSRAİL KATAR'A BASKI YAPIYOR

YEDİOTH AHRONOTH: İSRAİL ORDUSUNDA İSTİFALAR DEVAM EDECEK

YEDİOTH AHRONOTH: İSRAİL ORDUSUNDA İSTİFALAR DEVAM EDECEK

COLUMBİA ÜNİVERSİTESİ GAZZE'YE DESTEK VEREN ÖĞRENCİLERİ TEHDİT ETTİ

COLUMBİA ÜNİVERSİTESİ GAZZE'YE DESTEK VEREN ÖĞRENCİLERİ TEHDİT ETTİ

İBRAHİM EL EMİN İRAN'IN MİSİLLEMESİNİ DEĞERLENDİRDİ

İBRAHİM EL EMİN İRAN'IN MİSİLLEMESİNİ DEĞERLENDİRDİ

HAMAS'IN ELİNDE ONLARCA SİYONİST SUBAY VAR

HAMAS'IN ELİNDE ONLARCA SİYONİST SUBAY VAR

SİYONİST ASKERLER EL HALİL'DE BİR GENÇ KIZI ŞEHİT ETTİ

SİYONİST ASKERLER EL HALİL'DE BİR GENÇ KIZI ŞEHİT ETTİ

SİYONİSTLERDEN MESCİD-İ AKSA'YA BASKIN

SİYONİSTLERDEN MESCİD-İ AKSA'YA BASKIN

HİZBULLAH SİYONİST YERLEŞKELERİ VURMAYA DEVAM EDİYOR

HİZBULLAH SİYONİST YERLEŞKELERİ VURMAYA DEVAM EDİYOR

GAZZE'DE SOYKIRIMIN 201. GÜNÜ

GAZZE'DE SOYKIRIMIN 201. GÜNÜ

İMAM HAMENEİ: TÜM MİLLETLER FİLİSTİN'İ DESTEKLİYOR

İMAM HAMENEİ: TÜM MİLLETLER FİLİSTİN'İ DESTEKLİYOR

EBU UBEYDE İRAN'IN MİSİLLEMESİNİ DEĞERLENDİRDİ

EBU UBEYDE İRAN'IN MİSİLLEMESİNİ DEĞERLENDİRDİ

FİLİSTİN İSLAMİ CİHAD LİDERİ ZİYAD EN-NEHALE'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

FİLİSTİN İSLAMİ CİHAD LİDERİ ZİYAD EN-NEHALE'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

OP. DR. TANER KAMACI GAZZE'DEKİ ŞAHİTLİĞİNİ ANLATTI (VİDEO)

OP. DR. TANER KAMACI GAZZE'DEKİ ŞAHİTLİĞİNİ ANLATTI (VİDEO)

SİYONİST ORDU İSTİHBARAT BAŞKAN YARDIMCISI GENERAL AHARON HALİVA İSTİFA ETTİ

SİYONİST ORDU İSTİHBARAT BAŞKAN YARDIMCISI GENERAL AHARON HALİVA İSTİFA ETTİ

MISIRLI DR. AHMED ABDÜLAZİZ'DEN GAZZE AÇIKLAMASI

MISIRLI DR. AHMED ABDÜLAZİZ'DEN GAZZE AÇIKLAMASI

KATİL NETANYAHU TUTUKLANMAKTAN KORKUYOR

KATİL NETANYAHU TUTUKLANMAKTAN KORKUYOR

ASLANLAR YUVASINDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

ASLANLAR YUVASINDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

HİZBULLAH'IN OPERASYONLARI SİYONİST İŞGALCİLERİ FİLİSTİN'İN KUZEYİNDEN KAÇIRIYOR

HİZBULLAH'IN OPERASYONLARI SİYONİST İŞGALCİLERİ FİLİSTİN'İN KUZEYİNDEN KAÇIRIYOR

HİZBULLAH SİYONİST ORDUYA AİT HERMES 450 İHASINI DÜŞÜRDÜ

HİZBULLAH SİYONİST ORDUYA AİT HERMES 450 İHASINI DÜŞÜRDÜ

AKSA TUFANI SAVAŞININ KAYBEDENLERİ (ANALİZ)

AKSA TUFANI SAVAŞININ KAYBEDENLERİ (ANALİZ)

ABD'NİN PLANI Şİİ-SÜNNİ ÇATIŞMASI

ABD'NİN PLANI Şİİ-SÜNNİ ÇATIŞMASI

İSLAM ÖZKAN YAZDI: İSRAİL-İRAN RESTLEŞMESİ VE BÖLGESEL JEOPOLİTİK

İSLAM ÖZKAN YAZDI: İSRAİL-İRAN RESTLEŞMESİ VE BÖLGESEL JEOPOLİTİK

GERÇEK VAAT MİSİLLEMESİNİN GİZLİ KALAN YÖNLERİ (ANALİZ)

GERÇEK VAAT MİSİLLEMESİNİN GİZLİ KALAN YÖNLERİ (ANALİZ)

İSTANBUL'DA SİYONİST İSRAİL'E KARŞI TÜRKİYE-İRAN DAYANIŞMASI EYLEMİ (VİDEO)

İSTANBUL'DA SİYONİST İSRAİL'E KARŞI TÜRKİYE-İRAN DAYANIŞMASI EYLEMİ (VİDEO)

AHMET HAKAN ÇAKICI'DAN OKUNMASI GEREKEN TÜRKİYE-NATO-İRAN-İSRAİL ANALİZİ

AHMET HAKAN ÇAKICI'DAN OKUNMASI GEREKEN TÜRKİYE-NATO-İRAN-İSRAİL ANALİZİ

İSMAİL HANİYE’DEN  A HABER’E İRAN, HİZBULLAH VE HUSİLER HAKKINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR (VİDEO)

İSMAİL HANİYE’DEN A HABER’E İRAN, HİZBULLAH VE HUSİLER HAKKINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR (VİDEO)

HÜSEYİN EMİR ABDULLAHİYAN: HAMAS'IN EYLEMİNİ DESTEKLİYORUZ

HÜSEYİN EMİR ABDULLAHİYAN: HAMAS'IN EYLEMİNİ DESTEKLİYORUZ

NASIR EBU ŞERİF'TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

NASIR EBU ŞERİF'TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

EĞİTİM İLKE SEN: KÜRECİK VE İNCİRLİK KAPATILSIN (VİDEO)

EĞİTİM İLKE SEN: KÜRECİK VE İNCİRLİK KAPATILSIN (VİDEO)