TERÖRİST İSRAİL EBU AKİLE CİNAYETİNİ İTİRAF ETTİ
SİYONİST REJİM, 16 Mayıs 2022 10:05El-Cezire'nin Filistin muhabiri Şirin Ebu Akile'yi hunharca katlettikten sonra, cinayeti Filistinlilerin üzerine yükleme arsızlığı gösteren işgalci siyonist attığı iftira boyasının tutmayacağını ve iddiasının saçmalığının da herkes tarafından görülebildiğini fark edince suçunu itiraf etmek zorunda kaldı.

Siyonistlere ait Haaretz gazetesi, bir "İsrailli" yetkiliye dayanarak verdiği haberde, bir İsrail askerinin 190 m'den Ebu Akile'ye mermi attığını ve bu merminin ona isabet etmiş olabileceğini ifade etti.
Haberde, Ebu Akile'ye mermi atan askerin bir jeepin içinde olduğu ve elinde de dürbünlü bir silahın bulunduğu belirtildi.
Haberde, "İsrailli" yetkilinin, söz konusu askerin sorguya çekildiğini ve onun Ebu Akile'yi göremediğini söylediğini aktardığı belirtildi. İşgalci askerin, elinde dürbünlü silah olmasına rağmen Ebu Akile'yi 190 m mesafeden görememiş olması ise tamamen tutarsız bir ifade niteliği taşıyor. Ayrıca Ebu Akile'nin üzerinde kurşun geçirmeyen basın yeleğinin ve kafasında da kaskın bulunması sebebiyle yüzünden vurulması onun, görülerek ve kasten vurulduğunu çok açık bir şekilde gözler önüne seriyor.
"İsrailli" yetkilinin aktardığı ve sorguya çekildiği söylenen askerin ifadesinde yer alan bir diğer saçmalık ise kendisinin ona mermi atıp atmadığını hatırlamadığı iddiası.
Siyonistlere ait Kanal 12 isimli tv kanalının yayınladığı haberde de, ABD'nin İsrail'den Ebu Akile'nin öldürülmesiyle ilgili soruşturmanın ayrıntılarını açığa çıkarmasını istediği belirtildi.
Bu arada siyonist işgal güçlerinin gazeteci Ebu Akile'nin öldürülmesiyle ilgili tepkiler ve kınamalar da devam ediyor.
Filistin Enformasyon Merkezi
SİYONİST REJİM, 16 Mayıs 2022 10:05
Yorumlar (0)

NETANYAHU'DAN İRAN, HİZBULLAH VE SURİYE İTİRAFLARI

ŞEYH NAİM KASIM'DAN DİRENİŞE VURGU

EURO-MED GAZZE RAPORUNU AÇIKLADI

HAMAS'TAN BATI ŞERİA AÇIKLAMASI

ABDULLAH EL BERGUSİ AĞIR İŞKENCE ALTINDA

EBU UBEYDE'DEN MESAJ VAR

MAVİ MARMARA GAZİSİ MEHMET TUNÇ'TAN HÜKÜMETE MAERSK ÇAĞRISI

EURO-MED'TEN GAZZE İÇİN ÖNEMLİ UYARI

ENSARULLAH'IN HAYFA LİMANINI VURMASI NE ANLAMA GELİYOR?

MAERSK GEMİSİNE VE NATO'YA HAYIR DEMEK İÇİN MALATYA'DA BULUŞUYORUZ

KATİL NETANYAHU AZERBAYCAN'A GİDECEK

GAZZE'DEKİ AŞİRETLERDEN TÜM DÜNYAYA ACİL YARDIM ÇAĞRISI

BM: GAZZE'DE DURUM FELAKET BOYUTUNDA

HTŞ FİLİSTİN İSLAMİ CİHAD LİDERLERİNİ TUTUKLADI

İSRAİLLİ YETKİLİ: ABD-İRAN GÖRÜŞMELERİ İSRAİL'İN PLANINI KISITLAYABİLİR

YAİR LAPİD: İSRAİL YENİ BİR FELAKETE SÜRÜKLENİYOR

ABD YEMEN'E SALDIRDI: 12 ŞEHİT

EYAL ZAMİR: SURİYE'DE KALACAĞIZ

MEHDİ EL MEŞAT: GAZZE'YE DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

MİCHAEL MİLSTEİN: İSRAİL GAZZE’DE BATAKLIĞA SAPLANDI

MAARİV GAZETESİ: HAMAS ASKERİ ZAYIFLIĞINI AVANTAJA DÖNÜŞTÜRÜYOR

ABD YEMEN'DE SİVİL HEDEFLERİ VURUYOR

SİYONİST İSRAİL GÜNEY LÜBNAN'A SALDIRILARINI SÜRDÜRÜYOR

FİLİSTİN İNSAN HAKLARI MERKEZİ'NDEN GAZZE UYARISI

ŞEYH NAİM KASIM: DİRENİŞ SİLAHINI BIRAKMAYACAK

SEYYİD ABDULMELİK EL HUSİ'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

UNRWA'DAN IRKÇI İSRAİL'E SUÇLAMA

OCHA GAZZE RAPORUNU YAYINLADI

ISRAEL KATZ SİYONİST İSRAİL'İN YENİ İŞGAL STRATEJİSİNİ AÇIKLADI

SİYONİST İSRAİL GAZZE'NİN ÜZERİNE 40 BİN BOMBA ATTI

EURO-MED: GAZZE'DE KITLIK TEHLİKESİ ALARM VERİYOR

ABD YEMEN'İ VURDU: 58 İŞÇİ ŞEHİT OLDU

ÜRDÜN BATI ŞERİA'YA SİLAH SEVKİYATINI ENGELLİYOR

SİYONİST ORDUDA YEDEK ASKER KRİZİ

İSRAİLLİ ESİR NETANYAHU'YU SUÇLADI

HAMAS LÜBNAN'DA VE ÜRDÜN'DE HEDEFTE

GAZZE'DE İNSANİ KRİZ DERİNLEŞİYOR

HASAN HATIR'DAN MESCİD-İ AKSA UYARISI

İRAN: SURİYE HÜKÜMETİNE YARDIM ETMEYE HAZIRIZ
