SİYONİST İŞGALCİLER EL HALİL'DE TERÖR ESTİRDİ
BATI YAKA , 14 Mayıs 2022 09:59Onlarca yahudi yerleşimci teröristten oluşan eşkıya çetesi dün (13 Mayıs Cuma) gece El-Halil'in doğusundaki Vadi'l-Husayn ve Cabir Mahallesi bölgelerinde Filistinlilerden birinin evini gasp ettikten sonra gösteri iddiasıyla terör estirdiler.

Yerel kaynakların verdiği bilgilere göre onlarca yerleşimci teröristten oluşan eşkıya çetesi Hz. İbrahim Camisi yakınında bulunan Vadi'l-Husayn ve Cabir Mahallesi semtlerinde Filistinlilere ve Araplara hakaret içeren çirkin sloganlar atarak provokatif gösteriler düzenlediler.
Bu arada işgal güçlerinin himayesi altında el koydukları Vadi'l-Husayn'da yer alan binanın önünde toplanıp İsrail işgal rejimi bayraklarını ve yahudileştirme faaliyetlerinin artırılmasını isteyen ırkçı pankartlar astılar.
Olay hakkında açıklama yapan İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Büro üyesi Harun Nasıruddin, yerleşimci teröristlerin El-Halil'in Vadi'l-Husayn semtinde Filistinlilere ait bir binaya el koymalarının suç olduğunu belirterek, bu gaspın devam etmesinin kabul edilemeyeceğini, gasp edilen binanın onların elinden alınıp sahiplerine geri verilmesi için tüm yollara başvurulmasının ulusal bir görev olduğunu ifade etti.
Nasıruddin, yerleşimci teröristlerin işgal güçlerinin gözleri önünde ve himayesi altında böyle bir suçu işleyebildiklerine dikkat çekerek bu olayın işgal rejiminin ırkçı yahudileştirme faaliyetlerinde izlediği hukuksuz politikaların bir parçasını oluşturduğuna işaret etti.
İşgal rejimi, Filistinlilerin mülklerine el koymada yerleşimci teröristleri bir tür milis güç olarak kullanıyor.
Filistin Enformasyon Merkezi
BATI YAKA , 14 Mayıs 2022 09:59
Yorumlar (0)

NETANYAHU'DAN İRAN, HİZBULLAH VE SURİYE İTİRAFLARI

ŞEYH NAİM KASIM'DAN DİRENİŞE VURGU

EURO-MED GAZZE RAPORUNU AÇIKLADI

HAMAS'TAN BATI ŞERİA AÇIKLAMASI

ABDULLAH EL BERGUSİ AĞIR İŞKENCE ALTINDA

EBU UBEYDE'DEN MESAJ VAR

MAVİ MARMARA GAZİSİ MEHMET TUNÇ'TAN HÜKÜMETE MAERSK ÇAĞRISI

EURO-MED'TEN GAZZE İÇİN ÖNEMLİ UYARI

ENSARULLAH'IN HAYFA LİMANINI VURMASI NE ANLAMA GELİYOR?

MAERSK GEMİSİNE VE NATO'YA HAYIR DEMEK İÇİN MALATYA'DA BULUŞUYORUZ

KATİL NETANYAHU AZERBAYCAN'A GİDECEK

GAZZE'DEKİ AŞİRETLERDEN TÜM DÜNYAYA ACİL YARDIM ÇAĞRISI

BM: GAZZE'DE DURUM FELAKET BOYUTUNDA

HTŞ FİLİSTİN İSLAMİ CİHAD LİDERLERİNİ TUTUKLADI

İSRAİLLİ YETKİLİ: ABD-İRAN GÖRÜŞMELERİ İSRAİL'İN PLANINI KISITLAYABİLİR

YAİR LAPİD: İSRAİL YENİ BİR FELAKETE SÜRÜKLENİYOR

ABD YEMEN'E SALDIRDI: 12 ŞEHİT

EYAL ZAMİR: SURİYE'DE KALACAĞIZ

MEHDİ EL MEŞAT: GAZZE'YE DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

MİCHAEL MİLSTEİN: İSRAİL GAZZE’DE BATAKLIĞA SAPLANDI

MAARİV GAZETESİ: HAMAS ASKERİ ZAYIFLIĞINI AVANTAJA DÖNÜŞTÜRÜYOR

ABD YEMEN'DE SİVİL HEDEFLERİ VURUYOR

SİYONİST İSRAİL GÜNEY LÜBNAN'A SALDIRILARINI SÜRDÜRÜYOR

FİLİSTİN İNSAN HAKLARI MERKEZİ'NDEN GAZZE UYARISI

ŞEYH NAİM KASIM: DİRENİŞ SİLAHINI BIRAKMAYACAK

SEYYİD ABDULMELİK EL HUSİ'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

UNRWA'DAN IRKÇI İSRAİL'E SUÇLAMA

OCHA GAZZE RAPORUNU YAYINLADI

ISRAEL KATZ SİYONİST İSRAİL'İN YENİ İŞGAL STRATEJİSİNİ AÇIKLADI

SİYONİST İSRAİL GAZZE'NİN ÜZERİNE 40 BİN BOMBA ATTI

EURO-MED: GAZZE'DE KITLIK TEHLİKESİ ALARM VERİYOR

ABD YEMEN'İ VURDU: 58 İŞÇİ ŞEHİT OLDU

ÜRDÜN BATI ŞERİA'YA SİLAH SEVKİYATINI ENGELLİYOR

SİYONİST ORDUDA YEDEK ASKER KRİZİ

İSRAİLLİ ESİR NETANYAHU'YU SUÇLADI

HAMAS LÜBNAN'DA VE ÜRDÜN'DE HEDEFTE

GAZZE'DE İNSANİ KRİZ DERİNLEŞİYOR

HASAN HATIR'DAN MESCİD-İ AKSA UYARISI

İRAN: SURİYE HÜKÜMETİNE YARDIM ETMEYE HAZIRIZ
