SİYONİST REJİMİN SALDIRISINDA 3 FİLİSTİNLİ GENÇ ŞEHİT OLDU
SİYONİST REJİM, 15 Mart 2022 10:04Bugün (15 Mart Salı) Filistin'in Batı Şeria bölgesinde, Kudüs'te ve 1948'de işgal edilmiş bölgede üç Filistinli genç şehit edildi. Birçok kişi de yaralandı.

Bugün (15 Mart Salı) Filistin'in Batı Şeria bölgesinde, Kudüs'te ve 1948'de işgal edilmiş bölgede üç Filistinli genç şehit edildi. Birçok kişi de yaralandı.
İşgal güçlerinin Batı Şeria'nın kuzey kesimindeki Nablus'un doğusunda yer alan Balata mülteci kampına bugün sabah, aranan bazı kişileri yakalamak istedikleri iddiasıyla düzenledikleri baskında bir Filistinli genç şehit edilirken, yedi kişi de yaralandı.
Nablus'taki Kızılay teşkilatına bağlı Acil Yardım ve Olağanüstü Durum Merkezi Müdürü Ahmed Cibril, 17 yaşındaki Nadir Heysem Reyyan isimli gencin Balata mülteci kampında işgal güçlerinin mermileriyle şehit edildiğini açıkladı.
Yerel kaynakların verdiği bilgilere göre işgal güçleri arandığı söylenen Ammar Fayiz Arafat isimli genci ele geçirme iddiasıyla Balata mülteci kampına Kudüs Caddesi üzerinden baskın düzenledi.
Bu baskın üzerine çatışma çıktığı ve yedi kişinin yaralandığı, bunlardan birinin 14 yaşında çocuk olduğu, birinin durumunun ağır olduğu ve Rivedya Hastanesi'ne nakledildiği belirtildi.
Bu arada Wafa Haber Ajansı'nın yayınladığı habere göre, Balata'daki olaylardan iki saat sonra Kudüs'ün kuzeyindeki Kalendiya mülteci kampında da bir Filistinli genç şehit edildi.
Filistin Sağlık Bakanlığı'nın açıklamasında Kalendiya'da şehit edilen gencin isminin Ala Şehham olduğu ve yirmili yaşlarda olduğu belirtildi.
Burada altı Filistinli gencin de gerçek mermilerle yaralanmaları sebebiyle Filistin Tıp Merkezi'ne nakledildiği belirtildi.
Görgü tanıklarının verdiği bilgilere göre işgal güçlerinin Kalendiya'ya baskın düzenlemesi üzerine çatışmalar çıktı.
Bugün sabah işgalciler tarafından bir başka cinayet de Filistin'in 1948'de işgal edilmiş bölgesinde Arap kıyafetleri giyen bir birim tarafından gerçekleştirildi. Bu cinayetin Nakab bölgesindeki Rahat şehrinde gerçekleştirildiği haber verildi.
İşgal polisi bugün sabah Rahat şehrinde güvenlik elemanlarının bazı şüphelileri yakalamaya çalışmaları esnasında saldırıya uğradığını ve öldürülen kişinin üzerinde bir tabanca bulunduğunu ileri sürdü.
Rahat şehrinde şehit edilen gencin adının Sind El-Herbed olduğu haber verildi.
Filistin Enformasyon Merkezi
SİYONİST REJİM, 15 Mart 2022 10:04
Yorumlar (0)

NETANYAHU'DAN İRAN, HİZBULLAH VE SURİYE İTİRAFLARI

ŞEYH NAİM KASIM'DAN DİRENİŞE VURGU

EURO-MED GAZZE RAPORUNU AÇIKLADI

HAMAS'TAN BATI ŞERİA AÇIKLAMASI

ABDULLAH EL BERGUSİ AĞIR İŞKENCE ALTINDA

EBU UBEYDE'DEN MESAJ VAR

MAVİ MARMARA GAZİSİ MEHMET TUNÇ'TAN HÜKÜMETE MAERSK ÇAĞRISI

EURO-MED'TEN GAZZE İÇİN ÖNEMLİ UYARI

ENSARULLAH'IN HAYFA LİMANINI VURMASI NE ANLAMA GELİYOR?

MAERSK GEMİSİNE VE NATO'YA HAYIR DEMEK İÇİN MALATYA'DA BULUŞUYORUZ

KATİL NETANYAHU AZERBAYCAN'A GİDECEK

GAZZE'DEKİ AŞİRETLERDEN TÜM DÜNYAYA ACİL YARDIM ÇAĞRISI

BM: GAZZE'DE DURUM FELAKET BOYUTUNDA

HTŞ FİLİSTİN İSLAMİ CİHAD LİDERLERİNİ TUTUKLADI

İSRAİLLİ YETKİLİ: ABD-İRAN GÖRÜŞMELERİ İSRAİL'İN PLANINI KISITLAYABİLİR

YAİR LAPİD: İSRAİL YENİ BİR FELAKETE SÜRÜKLENİYOR

ABD YEMEN'E SALDIRDI: 12 ŞEHİT

EYAL ZAMİR: SURİYE'DE KALACAĞIZ

MEHDİ EL MEŞAT: GAZZE'YE DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

MİCHAEL MİLSTEİN: İSRAİL GAZZE’DE BATAKLIĞA SAPLANDI

MAARİV GAZETESİ: HAMAS ASKERİ ZAYIFLIĞINI AVANTAJA DÖNÜŞTÜRÜYOR

ABD YEMEN'DE SİVİL HEDEFLERİ VURUYOR

SİYONİST İSRAİL GÜNEY LÜBNAN'A SALDIRILARINI SÜRDÜRÜYOR

FİLİSTİN İNSAN HAKLARI MERKEZİ'NDEN GAZZE UYARISI

ŞEYH NAİM KASIM: DİRENİŞ SİLAHINI BIRAKMAYACAK

SEYYİD ABDULMELİK EL HUSİ'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

UNRWA'DAN IRKÇI İSRAİL'E SUÇLAMA

OCHA GAZZE RAPORUNU YAYINLADI

ISRAEL KATZ SİYONİST İSRAİL'İN YENİ İŞGAL STRATEJİSİNİ AÇIKLADI

SİYONİST İSRAİL GAZZE'NİN ÜZERİNE 40 BİN BOMBA ATTI

EURO-MED: GAZZE'DE KITLIK TEHLİKESİ ALARM VERİYOR

ABD YEMEN'İ VURDU: 58 İŞÇİ ŞEHİT OLDU

ÜRDÜN BATI ŞERİA'YA SİLAH SEVKİYATINI ENGELLİYOR

SİYONİST ORDUDA YEDEK ASKER KRİZİ

İSRAİLLİ ESİR NETANYAHU'YU SUÇLADI

HAMAS LÜBNAN'DA VE ÜRDÜN'DE HEDEFTE

GAZZE'DE İNSANİ KRİZ DERİNLEŞİYOR

HASAN HATIR'DAN MESCİD-İ AKSA UYARISI

İRAN: SURİYE HÜKÜMETİNE YARDIM ETMEYE HAZIRIZ
