ABBAS GÜÇLERİ FİLİSTİNLİ DİRENİŞÇİLERİN BİLGİLERİNİ KORSAN İSRAİL'E SATIYOR
BATI YAKA , 15 Ocak 2022 10:05Lübnan gazetesi Al-Akhbar'ın haberine göre Filistin Yönetimi İstihbarat Teşkilatı Başkanı Mecid Ferac, Siyonist işgalcilere Filistin'deki direniş grupları üyelerinin güvenlik bilgilerini verdi.

Filistin yönetimi, bir süredir yaşadığı ekonomik krizden kurtarması umuduyla işgal rejimine direnişçilerin kimlik bilgilerini sunmaya devam ediyor. Mecid Farac, başkanı Mahmud Abbas'ın izinden giderek işgal rejimine direniş hakkında bilgi verdi ve direniş güçlerini takip etmek ve operasyonlarını engellemek için gereken her şeyi yapacağına söz verdi.
Lübnan gazetesi Al-Akhbar Mecid Farac’ın işgal rejiminin güvenlik yetkililerine Batı Şeria'daki durumun gelişmesinde rol oynayan Filistinli direniş savaşçıları hakkında bilgi verdiğini yazdı.
Habere göre, Filistin Yönetimi İstihbarat Servisi Başkanı, bu kişilerin izini sürmek ve operasyonlarını engellemek için mümkün olan her şeyi yapacağına söz verdi.
Yetkililer işgal rejimiyle ilişkileri geliştirmek için çabalarını sürdürüyor ve Ramallah'ın işgal altındaki Batı Şeria'daki konumunun hem güvenlik hem de ekonomik açıdan güçlendirilmesine yol açacak kazanımlar elde etmeyi umuyor.
Lübnan gazetesi Filistin Yönetimindeki kaynaklardan alıntı yaparak şunları söyledi: Mecid Farac, Siyonist rejime Hamas ve İslami Cihat hareketleri ve onların Batı Şeria'da işgalcilere karşı direnişi kuvvetlendirme çabalarıyla ilgili güvenlik bilgilerinin bir özetini verdi.
Buna göre rapor, işgal altındaki topraklarda intifada ve ayaklanmayı güçlendiren kişilerin isimlerini içeriyor.
Gazeteye göre Farac, Hamas, İslami Cihad ve Filistin Halk Kurtuluş Cephesi üyelerini bir dizi sistematik ve sürekli gözaltı yoluyla alıkoyarak Batı Şeria'da, özellikle kamplarda bu grupların direniş merkezlerini oluşturmasını engellemek amacıyla Siyonist rejim güvenlik yetkilileriyle koordinasyonu güçlendirecek bir plan tasarladı.
Filistin Yönetimi İstihbarat Teşkilatı Başkanı bunun karşılığında teşkilatın çökmesini önlemek ve Batı Şeria'daki güvenlik durumunu kontrol etmek için işgal rejiminin Ramallah'a ekonomik desteğini artırması çağrısında bulundu.
rasthaber
BATI YAKA , 15 Ocak 2022 10:05
Yorumlar (0)

NETANYAHU'DAN İRAN, HİZBULLAH VE SURİYE İTİRAFLARI

ŞEYH NAİM KASIM'DAN DİRENİŞE VURGU

EURO-MED GAZZE RAPORUNU AÇIKLADI

HAMAS'TAN BATI ŞERİA AÇIKLAMASI

ABDULLAH EL BERGUSİ AĞIR İŞKENCE ALTINDA

EBU UBEYDE'DEN MESAJ VAR

MAVİ MARMARA GAZİSİ MEHMET TUNÇ'TAN HÜKÜMETE MAERSK ÇAĞRISI

EURO-MED'TEN GAZZE İÇİN ÖNEMLİ UYARI

ENSARULLAH'IN HAYFA LİMANINI VURMASI NE ANLAMA GELİYOR?

MAERSK GEMİSİNE VE NATO'YA HAYIR DEMEK İÇİN MALATYA'DA BULUŞUYORUZ

KATİL NETANYAHU AZERBAYCAN'A GİDECEK

GAZZE'DEKİ AŞİRETLERDEN TÜM DÜNYAYA ACİL YARDIM ÇAĞRISI

BM: GAZZE'DE DURUM FELAKET BOYUTUNDA

HTŞ FİLİSTİN İSLAMİ CİHAD LİDERLERİNİ TUTUKLADI

İSRAİLLİ YETKİLİ: ABD-İRAN GÖRÜŞMELERİ İSRAİL'İN PLANINI KISITLAYABİLİR

YAİR LAPİD: İSRAİL YENİ BİR FELAKETE SÜRÜKLENİYOR

ABD YEMEN'E SALDIRDI: 12 ŞEHİT

EYAL ZAMİR: SURİYE'DE KALACAĞIZ

MEHDİ EL MEŞAT: GAZZE'YE DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

MİCHAEL MİLSTEİN: İSRAİL GAZZE’DE BATAKLIĞA SAPLANDI

MAARİV GAZETESİ: HAMAS ASKERİ ZAYIFLIĞINI AVANTAJA DÖNÜŞTÜRÜYOR

ABD YEMEN'DE SİVİL HEDEFLERİ VURUYOR

SİYONİST İSRAİL GÜNEY LÜBNAN'A SALDIRILARINI SÜRDÜRÜYOR

FİLİSTİN İNSAN HAKLARI MERKEZİ'NDEN GAZZE UYARISI

ŞEYH NAİM KASIM: DİRENİŞ SİLAHINI BIRAKMAYACAK

SEYYİD ABDULMELİK EL HUSİ'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

UNRWA'DAN IRKÇI İSRAİL'E SUÇLAMA

OCHA GAZZE RAPORUNU YAYINLADI

ISRAEL KATZ SİYONİST İSRAİL'İN YENİ İŞGAL STRATEJİSİNİ AÇIKLADI

SİYONİST İSRAİL GAZZE'NİN ÜZERİNE 40 BİN BOMBA ATTI

EURO-MED: GAZZE'DE KITLIK TEHLİKESİ ALARM VERİYOR

ABD YEMEN'İ VURDU: 58 İŞÇİ ŞEHİT OLDU

ÜRDÜN BATI ŞERİA'YA SİLAH SEVKİYATINI ENGELLİYOR

SİYONİST ORDUDA YEDEK ASKER KRİZİ

İSRAİLLİ ESİR NETANYAHU'YU SUÇLADI

HAMAS LÜBNAN'DA VE ÜRDÜN'DE HEDEFTE

GAZZE'DE İNSANİ KRİZ DERİNLEŞİYOR

HASAN HATIR'DAN MESCİD-İ AKSA UYARISI

İRAN: SURİYE HÜKÜMETİNE YARDIM ETMEYE HAZIRIZ
