FİLİSTİNLİ ESİR NASIR EBU HAMİD KOMADA
BATI YAKA , 08 Ocak 2022 10:07Ciğerlerindeki şiddetli iltihaplanma yüzünden sağlık durumu gittikçe kötüleşen esir Nasır Ebu Hamid'in ailesi, onun ciğerlerinde akut inflamasyon olduğu için hastalığının ilerlediğini, bağışıklık sisteminin ciddi zarar gördüğünü ve komaya girmesine sebep olduğunu dile getirdi.

Ebu Hamid'in ailesi bugün (7 Ocak Cuma) kendisini, İsrail'in Barzilai Hastanesi'ndeki yoğun bakım odasında ziyaret etme imkânı bulduklarını, İsrail polisinin ve cezaevi görevlilerinin çok sıkı güvenlik tedbirleri aldığı odasına kimliklerinin çok dikkatlice incelenmesinden sonra girebildiklerini ve ziyaretlerini çok kısa tutmak zorunda bırakıldıklarını dile getirdi.
Güvenlik görevlilerinin kendilerini odadan uzak tutmak istediklerini, ailenin ise bunu kabul etmeyerek onu yakından görmek istediğini, ancak her tarafından tıbbi aletlerin ve solunum cihazlarının takılı olduğu Ebu Hamid'i annesi ile kardeşinin zar zor tanıyabildiğini dile getirdiler.
Aile, işgal rejiminin böyle bir ziyarete izin vermekle Filistin sokağındaki tepkileri biraz dindirmeyi ve kendilerinin onun tedavisiyle ilgilendikleri mesajı vermeyi amaçladığını, ancak Nasır'ın bu duruma gelmesinin asıl sebebinin işgal rejiminin başlangıçta onu ihmal etmesi olduğunu ifade etti.
İslami Cihad Hareketi Siyasi Büro üyesi Halid El-Betaş dün Şehitler Günü münasebetiyle yaptığı konuşmada, maruz kaldığı hastalık yüzünden hayatı tehlikede olan esir Nasır Ebu Hamid'e de destek verilmesini talep ederek onun başına gelecek her şeyden siyonist işgal rejiminin sorumlu olacağını hatırlatmıştı.
Filistin Enformasyon Merkezi
BATI YAKA , 08 Ocak 2022 10:07
Yorumlar (0)

NETANYAHU'DAN İRAN, HİZBULLAH VE SURİYE İTİRAFLARI

ŞEYH NAİM KASIM'DAN DİRENİŞE VURGU

EURO-MED GAZZE RAPORUNU AÇIKLADI

HAMAS'TAN BATI ŞERİA AÇIKLAMASI

ABDULLAH EL BERGUSİ AĞIR İŞKENCE ALTINDA

EBU UBEYDE'DEN MESAJ VAR

MAVİ MARMARA GAZİSİ MEHMET TUNÇ'TAN HÜKÜMETE MAERSK ÇAĞRISI

EURO-MED'TEN GAZZE İÇİN ÖNEMLİ UYARI

ENSARULLAH'IN HAYFA LİMANINI VURMASI NE ANLAMA GELİYOR?

MAERSK GEMİSİNE VE NATO'YA HAYIR DEMEK İÇİN MALATYA'DA BULUŞUYORUZ

KATİL NETANYAHU AZERBAYCAN'A GİDECEK

GAZZE'DEKİ AŞİRETLERDEN TÜM DÜNYAYA ACİL YARDIM ÇAĞRISI

BM: GAZZE'DE DURUM FELAKET BOYUTUNDA

HTŞ FİLİSTİN İSLAMİ CİHAD LİDERLERİNİ TUTUKLADI

İSRAİLLİ YETKİLİ: ABD-İRAN GÖRÜŞMELERİ İSRAİL'İN PLANINI KISITLAYABİLİR

YAİR LAPİD: İSRAİL YENİ BİR FELAKETE SÜRÜKLENİYOR

ABD YEMEN'E SALDIRDI: 12 ŞEHİT

EYAL ZAMİR: SURİYE'DE KALACAĞIZ

MEHDİ EL MEŞAT: GAZZE'YE DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

MİCHAEL MİLSTEİN: İSRAİL GAZZE’DE BATAKLIĞA SAPLANDI

MAARİV GAZETESİ: HAMAS ASKERİ ZAYIFLIĞINI AVANTAJA DÖNÜŞTÜRÜYOR

ABD YEMEN'DE SİVİL HEDEFLERİ VURUYOR

SİYONİST İSRAİL GÜNEY LÜBNAN'A SALDIRILARINI SÜRDÜRÜYOR

FİLİSTİN İNSAN HAKLARI MERKEZİ'NDEN GAZZE UYARISI

ŞEYH NAİM KASIM: DİRENİŞ SİLAHINI BIRAKMAYACAK

SEYYİD ABDULMELİK EL HUSİ'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

UNRWA'DAN IRKÇI İSRAİL'E SUÇLAMA

OCHA GAZZE RAPORUNU YAYINLADI

ISRAEL KATZ SİYONİST İSRAİL'İN YENİ İŞGAL STRATEJİSİNİ AÇIKLADI

SİYONİST İSRAİL GAZZE'NİN ÜZERİNE 40 BİN BOMBA ATTI

EURO-MED: GAZZE'DE KITLIK TEHLİKESİ ALARM VERİYOR

ABD YEMEN'İ VURDU: 58 İŞÇİ ŞEHİT OLDU

ÜRDÜN BATI ŞERİA'YA SİLAH SEVKİYATINI ENGELLİYOR

SİYONİST ORDUDA YEDEK ASKER KRİZİ

İSRAİLLİ ESİR NETANYAHU'YU SUÇLADI

HAMAS LÜBNAN'DA VE ÜRDÜN'DE HEDEFTE

GAZZE'DE İNSANİ KRİZ DERİNLEŞİYOR

HASAN HATIR'DAN MESCİD-İ AKSA UYARISI

İRAN: SURİYE HÜKÜMETİNE YARDIM ETMEYE HAZIRIZ
