SİYONİST İSRAİL ARAZİ GASPINA DEVAM EDİYOR
SİYONİST REJİM, 25 Ağustos 2021 10:04Siyonistlere ait Kanal 7 adlı televizyonun yayınladığı haberde, işgal ordusuna bağlı "Sivil Yönetim"in Batı Şeria bölgesindeki yahudileştirme projeleri arasında yer alan, "55 Nolu Yolun Genişletilmesi Projesi"ni resmen onayladığı bildirildi.

Adı geçen televizyon kanalının haberinde, söz konusu projenin Sivil Yönetim tarafından onaylanması işleminin, Filistinli çiftçilerin itirazlarının reddedilmesinden sonra gerçekleştiğine dikkat çekildi.
1948'de işgal edilmiş bölgedeki Kefar Saba'da bulunan yahudi yerleşim merkezleriyle Batı Şeria'nın kuzeyinde yer alan yahudi yerleşim merkezlerini birbirine bağlayan 55 nolu yolun genişletilmesi projesinin hayata geçirilmesi, Filistinlilerden 68 dönüm arazinin gasp edilmesini gerektiriyor.
Bu projenin onaylanmasının İsrail Başbakanı Naftali Bennett'in ABD Başkanı Joe Biden'la Beyaz Saray'da yapacağı görüşmeden bir gün önce gerçekleşmesi dikkat çekti.
Siyonistlerin Kanal 7 televizyonu, genişletilmesi planlanan bu yolun Batı Şeria bölgesindeki yahudi yerleşim merkezleriyle bağlantılı, çok şeritli ikinci bölünmüş otoyol olacağına dikkat çekti. Diğer bölünmüş yolun ise 5 nolu otoyol olduğu belirtilerek bu ikisinin birbirine bağlanacağı ifade edildi.
Kanal 7 televizyonu Samira Yerleşim Merkezleri Konseyi'nin başkanı Yoshie Dagan'ın, 55 nolu yolun genişletilmesi kararı verilmesinin kendi açılarından tarihi bir olay olduğunu söylediğini aktardı.
Haaretz gazetesinin konuyla ilgili yayınladığı haberde de önümüzdeki birkaç yıl içinde bu yol çevresindeki yerleşim merkezlerinin genişletilerek 5650 yeni yerleşim birimi inşa edileceğini belirtilmişti.
Filistin Enformasyon Merkezi
SİYONİST REJİM, 25 Ağustos 2021 10:04
Yorumlar (0)

NETANYAHU'DAN İRAN, HİZBULLAH VE SURİYE İTİRAFLARI

ŞEYH NAİM KASIM'DAN DİRENİŞE VURGU

EURO-MED GAZZE RAPORUNU AÇIKLADI

HAMAS'TAN BATI ŞERİA AÇIKLAMASI

ABDULLAH EL BERGUSİ AĞIR İŞKENCE ALTINDA

EBU UBEYDE'DEN MESAJ VAR

MAVİ MARMARA GAZİSİ MEHMET TUNÇ'TAN HÜKÜMETE MAERSK ÇAĞRISI

EURO-MED'TEN GAZZE İÇİN ÖNEMLİ UYARI

ENSARULLAH'IN HAYFA LİMANINI VURMASI NE ANLAMA GELİYOR?

MAERSK GEMİSİNE VE NATO'YA HAYIR DEMEK İÇİN MALATYA'DA BULUŞUYORUZ

KATİL NETANYAHU AZERBAYCAN'A GİDECEK

GAZZE'DEKİ AŞİRETLERDEN TÜM DÜNYAYA ACİL YARDIM ÇAĞRISI

BM: GAZZE'DE DURUM FELAKET BOYUTUNDA

HTŞ FİLİSTİN İSLAMİ CİHAD LİDERLERİNİ TUTUKLADI

İSRAİLLİ YETKİLİ: ABD-İRAN GÖRÜŞMELERİ İSRAİL'İN PLANINI KISITLAYABİLİR

YAİR LAPİD: İSRAİL YENİ BİR FELAKETE SÜRÜKLENİYOR

ABD YEMEN'E SALDIRDI: 12 ŞEHİT

EYAL ZAMİR: SURİYE'DE KALACAĞIZ

MEHDİ EL MEŞAT: GAZZE'YE DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

MİCHAEL MİLSTEİN: İSRAİL GAZZE’DE BATAKLIĞA SAPLANDI

MAARİV GAZETESİ: HAMAS ASKERİ ZAYIFLIĞINI AVANTAJA DÖNÜŞTÜRÜYOR

ABD YEMEN'DE SİVİL HEDEFLERİ VURUYOR

SİYONİST İSRAİL GÜNEY LÜBNAN'A SALDIRILARINI SÜRDÜRÜYOR

FİLİSTİN İNSAN HAKLARI MERKEZİ'NDEN GAZZE UYARISI

ŞEYH NAİM KASIM: DİRENİŞ SİLAHINI BIRAKMAYACAK

SEYYİD ABDULMELİK EL HUSİ'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

UNRWA'DAN IRKÇI İSRAİL'E SUÇLAMA

OCHA GAZZE RAPORUNU YAYINLADI

ISRAEL KATZ SİYONİST İSRAİL'İN YENİ İŞGAL STRATEJİSİNİ AÇIKLADI

SİYONİST İSRAİL GAZZE'NİN ÜZERİNE 40 BİN BOMBA ATTI

EURO-MED: GAZZE'DE KITLIK TEHLİKESİ ALARM VERİYOR

ABD YEMEN'İ VURDU: 58 İŞÇİ ŞEHİT OLDU

ÜRDÜN BATI ŞERİA'YA SİLAH SEVKİYATINI ENGELLİYOR

SİYONİST ORDUDA YEDEK ASKER KRİZİ

İSRAİLLİ ESİR NETANYAHU'YU SUÇLADI

HAMAS LÜBNAN'DA VE ÜRDÜN'DE HEDEFTE

GAZZE'DE İNSANİ KRİZ DERİNLEŞİYOR

HASAN HATIR'DAN MESCİD-İ AKSA UYARISI

İRAN: SURİYE HÜKÜMETİNE YARDIM ETMEYE HAZIRIZ
