MOSSAD FİLİSTİNLİLERİN YAŞADIĞI MÜLTECİ KAMPLARINA UYUŞTURUCU SOKUYOR
SİYONİST REJİM, 21 Nisan 2020 10:13
Filistin İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın Lübnan'daki temsilcisi Ahmed Abdülhadi, Filistin karşıtı düşmanlarrı Lübnan'daki Filistin kamplarına uyuşturucu maddeleri sokmaya çalıştığını belirtti.
Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki Burc el-Beracine Mülteci Kampı'nda faaliyet gösteren sivil toplu kuruluşları, Filistinli grupların yöneticileri ve kamp sakinlerine İslami eğitim veren âlimlerle bir araya gelen Hamas temsilcisi Abdülhadi, “Geçenlerde kampta uyuşturucu tacirlerinin tutuklanması bütün Filistinlileri sevindirdi. Bizim açımızdan vazgeçilemeyecek bir operasyon olmakla birlikte kesinlikle devam etmesi gerektiği kanaatindeyiz.” ifadelerini kullandı.
Abdülhadi, işgalci İsrail’in Dış İstihbarat ve Özel Operasyonlar Servisi (Mossad)’ı, Filistinli mültecilerin zor şartlarda hayatlarını sürdürdükleri kamplara uyuşturucu maddeleri sokmakla suçladı.
İsrail’in kamplara uyuşturucu sokmaya çalıştığı iddiasının asılsız ve mesnetsiz bir suçlama olmadığına dikkat çeken Abdülhadi, Kamplara sokulan uyuşturucu miktarına, düşük fiyatlardan satılmasına ve Mossad’ın bu konudaki karanlık tarihine bakıldığında; işgalci İsrail’in kampları uyuşturucuya boğmak istediği konusunda en ufak bir şüphe ve tereddüt kalmadığı açıklamasında bulundu.
Hamas'ın Lübnan'daki temsilcisi Ahmed Abdülhadi, işgalci İsrail’in, Filistinliler arasında uyuşturucu zehrini yaymasının sebebinin Filistinlilerin dikkatini dağıtmak ve işgale karşı gösterdiklerini direnç ruhunu zedelemek olduğunu söyledi.
Diğer taraftan Gazze Polis Sözcüsü Eymen el-Batnici daha önce yaptığı bir açıklmasında, İsrail'i Gazze'ye çok miktarda uyuşturucu madde sokmakla suçlayarak, yakalanan zehir tacirlerinin sorgularından İsrail'in Gazze'ye uyuşturucu sokan birinci el olduğunun anlaşıldığını aktarmıştı.
Batnici, çok miktarda uyuşturucu maddenin Gazze'ye bedelleri ödenmeden girdiğini ve bunun son derece garip bir durum olduğunu vurgulamıştı.
Lübnan tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonu
Lübnan İç Güvenlik Güçleri, ülke tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonunu gerçekleştirdiklerini, bu kapsamda yaklaşık 25 ton esrar ele geçirildiğini duyurmuştu.
Güvenlik biriminin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Lübnan tarihinin en büyük uyuşturucu kaçakçılığı operasyonu gerçekleştirildi." ifadeleri kullanılmıştı.
Operasyonun ve ele geçirilen uyuşturucunun da görüntülerine yer verilen açıklamada, narkotik birimlerinin uyuşturucu şebekelerine yönelik takibi sonucu bir Afrika ülkesine büyük miktarda esrar sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaşıldığı aktarılmıştı.
Açıklamada, bunun üzerine 16 Mart'ta Beyrut Limanı'na giden 8 tırın durdurularak arandığı, bir haftadan fazla süren arama çalışmalarının sonucunda binlerce naylon torbaya doldurulmuş 25 tona yakın esrarın ele geçirildiği kaydedilmişti.
Filistin Enformasyon Merkezi
SİYONİST REJİM, 21 Nisan 2020 10:13
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!

NETANYAHU'DAN İRAN, HİZBULLAH VE SURİYE İTİRAFLARI

ŞEYH NAİM KASIM'DAN DİRENİŞE VURGU

EURO-MED GAZZE RAPORUNU AÇIKLADI

HAMAS'TAN BATI ŞERİA AÇIKLAMASI

ABDULLAH EL BERGUSİ AĞIR İŞKENCE ALTINDA

EBU UBEYDE'DEN MESAJ VAR

MAVİ MARMARA GAZİSİ MEHMET TUNÇ'TAN HÜKÜMETE MAERSK ÇAĞRISI

EURO-MED'TEN GAZZE İÇİN ÖNEMLİ UYARI

ENSARULLAH'IN HAYFA LİMANINI VURMASI NE ANLAMA GELİYOR?

MAERSK GEMİSİNE VE NATO'YA HAYIR DEMEK İÇİN MALATYA'DA BULUŞUYORUZ

KATİL NETANYAHU AZERBAYCAN'A GİDECEK

GAZZE'DEKİ AŞİRETLERDEN TÜM DÜNYAYA ACİL YARDIM ÇAĞRISI

BM: GAZZE'DE DURUM FELAKET BOYUTUNDA

HTŞ FİLİSTİN İSLAMİ CİHAD LİDERLERİNİ TUTUKLADI

İSRAİLLİ YETKİLİ: ABD-İRAN GÖRÜŞMELERİ İSRAİL'İN PLANINI KISITLAYABİLİR

YAİR LAPİD: İSRAİL YENİ BİR FELAKETE SÜRÜKLENİYOR

ABD YEMEN'E SALDIRDI: 12 ŞEHİT

EYAL ZAMİR: SURİYE'DE KALACAĞIZ

MEHDİ EL MEŞAT: GAZZE'YE DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

MİCHAEL MİLSTEİN: İSRAİL GAZZE’DE BATAKLIĞA SAPLANDI

MAARİV GAZETESİ: HAMAS ASKERİ ZAYIFLIĞINI AVANTAJA DÖNÜŞTÜRÜYOR

ABD YEMEN'DE SİVİL HEDEFLERİ VURUYOR

SİYONİST İSRAİL GÜNEY LÜBNAN'A SALDIRILARINI SÜRDÜRÜYOR

FİLİSTİN İNSAN HAKLARI MERKEZİ'NDEN GAZZE UYARISI

ŞEYH NAİM KASIM: DİRENİŞ SİLAHINI BIRAKMAYACAK

SEYYİD ABDULMELİK EL HUSİ'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

UNRWA'DAN IRKÇI İSRAİL'E SUÇLAMA

OCHA GAZZE RAPORUNU YAYINLADI

ISRAEL KATZ SİYONİST İSRAİL'İN YENİ İŞGAL STRATEJİSİNİ AÇIKLADI

SİYONİST İSRAİL GAZZE'NİN ÜZERİNE 40 BİN BOMBA ATTI

EURO-MED: GAZZE'DE KITLIK TEHLİKESİ ALARM VERİYOR

ABD YEMEN'İ VURDU: 58 İŞÇİ ŞEHİT OLDU

ÜRDÜN BATI ŞERİA'YA SİLAH SEVKİYATINI ENGELLİYOR

SİYONİST ORDUDA YEDEK ASKER KRİZİ

İSRAİLLİ ESİR NETANYAHU'YU SUÇLADI

HAMAS LÜBNAN'DA VE ÜRDÜN'DE HEDEFTE

GAZZE'DE İNSANİ KRİZ DERİNLEŞİYOR

HASAN HATIR'DAN MESCİD-İ AKSA UYARISI

İRAN: SURİYE HÜKÜMETİNE YARDIM ETMEYE HAZIRIZ
