SEYYİD HAŞİM SAFİYÜDDİN: SİYONİST DÜŞMANA KARŞI TEK ETKİLİ SEÇENEK DİRENİŞTİR

Hizbullah'ın Yürütme Konseyi Başkanı, Siyonist düşmana karşı tek etkili seçeneğin direniş olduğunu vurguladı. 

Görüntülenme: 473 Tarih: 12 Kasım 2023 19:03
SEYYİD HAŞİM SAFİYÜDDİN: SİYONİST DÜŞMANA KARŞI TEK ETKİLİ SEÇENEK DİRENİŞTİR

Hizbullah Yürütme Konseyi Başkanı Seyyid Haşim Safiyüddin, Güney Lübnan'daki Siyonist işgale karşı direnişin yüzleşme süreci hakkında açıklamalarda bulunarak, "Göze Göz" denklemine bağlı kalacağımızı ve düşmanın saldırılarına buna göre karşılık vereceklerini duyurdu.
Seyyid Haşim Safiyüddin şunları ekledi: "Direniş devam ediyor ve bu bir zorunluluktur. Düşmanla yüzleşmek için silah elimizdedir ve direniş şu anda faaliyette olup, ülkemize ve milletimize destek olarak bu tavrını sürdürmektedir."
Safiyüddin, Siyonist rejimin Gazze'de gerçekleştirdiği barbarca saldırılara dikkat çekerek, Gazze'de yaşananların, uluslarımızı desteklemek için dünyadaki hiçbir güce güvenemeyeceğimizi kanıtladığını söyledi; çünkü değer bilmeyen bir düşmanla karşı karşıyayız.
Amerika'nın Gazze'ye karşı yıkıcı bir savaş yürüttüğüne değinen Hizbullah yetkilisi şunları söyledi: "Amerika, Siyonist rejimin suçlarının devamına ve sivillerin katledilmesine siyasi kılıf yaratarak Gazze'nin her yerini hedef alıyor. Dolayısıyla Gazze savaşı deneyimi, düşmana karşı tek etkili eylemin direniş olduğunu kanıtlıyor ve biz hâlâ füze gücümüzü geliştirerek düşmanın saldırganlığına karşılık veriyoruz."
Seyyid Haşim Safiyüddin şunları vurguladı: "Direniş (ulusları desteklemek ve düşmana karşı koymak için) tek garantidir ve ayrıca, çoktan gecikmiş olan iki devletli çözümü destekleyen sözde büyük ülkelere güvenemeyiz."
Hizbullah'ın yürütme konseyi başkanı şunları söyledi: "Gazze'deki direnişin savaşçıları, savaş alanındaki sonucu belirleyen ve geleceği daha iyi koşullarla direniş lehine şekillendiren kişilerdir. Bugünü ve geleceği şekillendirenler, Gazze'de düşman tanklarını aslanlar gibi silahlarıyla yok eden kahraman savaşçılardır."
Sonuçta bölgemizdeki bu direniş dalgasını dünyada hiç kimse durduramaz, direniş daha da güçlenecek, direnişten başka çare yok dedi.

tesnim

Yorumlar