BATI ŞERİA'DA SON GÜNLERDE 930 MÜSLÜMAN ESİR ALINDI

Gazze'de vahşi katliamlar yapmak için sürekli bombalar ve füzeler yağdırmaya devam eden siyonist işgal güçleri Filistin halkının tümüne karşı bir savaş içinde olduklarını ve hepsini düşman addettiklerini, Batı Şeria bölgesinde de düzenledikleri baskınlarla ve gerçekleştirdikleri tutuklamalarla ortaya koyuyorlar.  

Görüntülenme: 467 Tarih: 20 Ekim 2023 00:06
BATI ŞERİA'DA SON GÜNLERDE 930 MÜSLÜMAN ESİR ALINDI

İşgal güçleri Batı Şeria bölgesindeki baskın ve tutuklamalarını gündelik olarak, özellikle gece yarısından sonra ve sabaha doğru gerçekleştiriyorlar. 

İşgal güçlerinin, 7 Ekim Cumartesi günü Aksa Tufanı'nın başladığı tarihten bu yana Batı Şeria'da düzenledikleri baskınlarda esir ettikleri Filistinlilerin sayısının 930 olduğu açıklandı. 

Filistin Esir Kulübü'nün bugün (20 Ekim Cuma) yaptığı açıklamada işgal güçlerinin dün gece ve bugün sabaha doğru da Batı Şeria'da geniş çaplı baskınlar ve tutuklamalar gerçekleştirdikleri, dün gece yarısından itibaren Batı Şeria bölgesinde düzenledikleri baskınlarda tutuklananların sayısının 80'i bulduğu ve bu tutuklamalarla birlikte Aksa Tufanı'nın başladığı tarihten bu yana bölgede tutuklananların sayısının 930'a ulaştığı dile getirildi. 

Esir Kulübü'nün yaptığı açıklamaya göre dün gece yarısından itibaren düzenlenen baskınlarda tutuklananların arasında milletvekilleri, eski esirler ve iki basın mensubu bulunuyor. 

Bütün bu baskınlar ve tutuklamalar siyonist işgal rejiminin sadece Gazze'de değil Batı Şeria'da, Kudüs'te ve hatta 1948'de işgal edilmiş bölgede de sürdürdüğünü gözler önüne seriyor.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar