SİYONİST GÜÇLER BATI ŞERİA'DA BİRÇOK NOKTAYA BASKIN DÜZENLEDİ

Gazze'de vahşi katliamlar yapmak için sürekli bombalar ve füzeler yağdırmaya devam eden siyonist işgal güçleri Filistin halkının tümüne karşı bir savaş içinde olduklarını ve hepsini düşman addettiklerini, Batı Şeria bölgesinde de düzenledikleri baskınlarla ve gerçekleştirdikleri tutuklamalarla ortaya koyuyorlar.  

Görüntülenme: 483 Tarih: 16 Ekim 2023 21:14
SİYONİST GÜÇLER BATI ŞERİA'DA BİRÇOK NOKTAYA BASKIN DÜZENLEDİ

İşgal güçleri Batı Şeria bölgesindeki baskın ve tutuklamalarını gündelik olarak, özellikle gece yarısından sonra ve sabaha doğru gerçekleştiriyorlar. Evvelki gece düzenledikleri baskınlarda 55 kişiyi esir alan işgal güçlerinin bu gece düzenledikleri baskınlarda da 51 kişiyi esir aldıkları bilgisi verildi. 

Yerel kaynakların verdiği bilgilere göre işgal güçlerinin Batı Şeria'daki muhtelif şehir ve kasabalara düzenledikleri baskınlarında tutukladıkları kişilerin çoğunluğunun eski esirlerden ve Hamas destekçilerinden olduğu ifade edildi. Bu gece esir edilenlerden iki kişinin de gazetecilerden olduğu bildirildi. 

Esir edilenlerden bazıları daha sonra serbest bırakıldı. Ancak büyük bir kısmının işkence merkezlerinde sorgulamaları devam ediyor. İsrail yasaları Filistinli esirleri "itirafa zorlama" gerekçesiyle onlara işkence yapılmasına izin veriyor. Bütün uluslararası anlaşmalarda yasak olan işkenceye İsrail yasaları, Filistinli esirlere yönelik olarak izin verdiği halde küresel güçler onu her yönden desteklemeye devam ediyor.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar