İran İstihbarat Bakanlığı, İsrail’in Mescid-i Aksa’ya saldırı düzenleyip suçu İran’a atmayı amaçlayan “sahte bayrak” planını ortaya çıkardı.
Tesnim Haber Ajansı'nın aktardığına göre, ABD-Siyonist düşmanın saldırısına karşı kahramanca direnişi nedeniyle İran İslam Cumhuriyeti’nin bölge Müslümanları ve İslam dünyası arasındaki popülaritesinin ciddi şekilde artmasının ardından Siyonist İsrail “sahte bayrak” taktiğini kullanma kararı aldı. Bu kapsamda Kudüs Günü arifesinde Mescid-i Aksa’ya insansız hava aracı veya füze saldırısı düzenleyerek saldırının sorumluluğunu İran ve Direniş Cephesi’ne yüklemeyi planladığı belirtildi.
Bu doğrultuda Siyonist rejimin, dün itibarıyla Mescid-i Aksa çevresindeki bölgelerde yaşayan Yahudileri kademeli olarak tahliye etmeye başladığı ifade edildi.
İstihbarat Bakanlığı’ndan bilgili bir yetkili, Netanyahu ekibine ait bu kirli komplonun ortaya çıkarıldığını açıklayarak, Siyonist rejimin bu şeytani planı uygulayarak Arapları ve Müslümanları İran İslam Cumhuriyeti’nin karşısına çıkarmayı umduğunu söyledi.
Söz konusu yetkili ayrıca, dünyadaki tüm Müslümanların ve özgür insanların bu suç rejiminin işleyebileceği bu cinayet karşısında sahte Siyonist rejime ve onun Batılı destekçilerine gerekli uyarıyı yapmaları gerektiğini ifade etti.
www.kudusgunu.com