NETANYAHU'YU İRAN KORKUSU SARDI

img
NETANYAHU'YU İRAN KORKUSU SARDI

Katil Netanyahu, İran’ın büyük bir hata yaparak İsrail’e saldırması durumunda, bugüne kadar benzeri görülmemiş bir güçle karşılık vereceklerini iddia etti.

Tesnim Haber Ajansı'nın aktardığına göre, katil Netanyahu, söz konusu rejimin Refah Sınır Kapısı’nın yeniden açılmasına onay verdiğini ileri sürdü.

Ancak Netanyahu, bu sınır kapısının yeniden açılması için çok sayıda şart ve kısıtlama öne sürdü; bu şartların fiilen Gazze halkına hiçbir fayda sağlamayacağı belirtildi.

Netanyahu, Refah Sınır Kapısı’ndan mal ithalatının yasak olduğunu, bu kapıdan geçmesi öngörülen her şeyin en sıkı denetimlerden geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Siyonist rejimin başbakanı Netanyahu, İran’a ilişkin hayallerini bir kez daha dile getirerek, gerçeklikten kopuk ve abartılı açıklamalarda bulundu. Netanyahu, İran’ın büyük bir hata yaparak İsrail’e saldırması durumunda, bugüne kadar benzeri görülmemiş bir güçle karşılık vereceklerini iddia etti.

Gazze dosyasına ilişkin de konuşan Netanyahu, “Asla bir Filistin devletinin kurulmasına izin vermeyeceğiz; Katar ve Türkiye askerleri Gazze Şeridi’ne asla girmeyecek; bugün Hamas silahsızlandırılmalıdır, ister kolay ister zor olsun ve bu konuda Trump ile uyum içindeyim” iddiasında bulundu.

www.kudusgunu.com 



Makaleler

Döviz Kurları

Güncel

Hava Durumu

Link kopyalandı!