NASIR EBU ŞERİF'TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Filistin İslami Cihad Hareketi’nin Tahran'daki temsilcisi şunları vurguladı: ‘Siyonist rejimin Amerika ve Batı’nın yardımı olmadan tek taraflı olarak İran İslam Cumhuriyeti'ne karşı bir eylemde bulunması mümkün değildir.’ 

Görüntülenme: 263 Tarih: 21 Nisan 2024 18:40
NASIR EBU ŞERİF'TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Filistin İslami Cihad Hareketinin Tahran'daki temsilcisi Nasır Ebu Şerif şunları söyledi: ‘İran İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızları Ordusu'nun işgalci İsrail rejimini cezalandırma konusundaki başarılı operasyonu ve İran İslam Cumhuriyeti'nden aldığı darbenin ardından Siyonist rejim, itibarını bazı eylemlerle korumaya çalıştı ve her türlü saldırıya tepki verebileceğini söyledi. Ancak mevcut denklemler gölgesinde Siyonist rejimin kesinlikle bir adım atması mümkün değildir.

Gazze savaşının üzerinden 6 ay geçmesine rağmen Siyonistler önceden belirledikleri hedeflere ulaşamadılar. Gazze'nin yalnızca kuzeyi işgal altında ve güneyden bakıldığında Yemenliler, Siyonist rejimin ticaret hatlarını tamamen bozmayı başardı.

Böyle bir durumda Siyonist rejimin Amerika ve Batı’nın yardımı olmadan tek taraflı olarak İran İslam Cumhuriyeti'ne karşı bir eylemede bulunması mümkün değildir.

Batı ve Amerika bugünlerde kendi sorunlarıyla meşgul. Batı ekonomik ve siyasi bir krizle karşı karşıya, Amerikan hükümeti başkanlık seçimleriyle karşı karşıya ve Asya'da Çin ile şiddetli bir siyasi ve ekonomik rekabet içinde.

Böyle bir durumda Siyonist yetkililerin İran'a yönelik tüm iddiaları ve tehditleri boş ve tek taraflıdır ve gerçekleşme ihtimali yoktur.’

rasthaber

Yorumlar