KEMAL KEMAHLI: HÜKÜMETTEN KÜRECİK NATO RADAR ÜSSÜNÜ KAPATMASINI İSTİYORUZ

Kürecik Nato Radar Üssüne Hayır İnisiyatifi kurucularından Kemal Kemahlı, Aydınlık Gazetesine konuştu. 

Görüntülenme: 204 Tarih: 21 Nisan 2024 05:16
KEMAL KEMAHLI: HÜKÜMETTEN KÜRECİK NATO RADAR ÜSSÜNÜ KAPATMASINI İSTİYORUZ

Kemal Kemahlı şunları söyledi: 'Yalnızca Kürecik değil bütün NATO üslerinin kapanmasını istiyoruz. Hükümetten talebimiz bu. Bu bizim değil 85 milyonun talebi. Bir referandum yapılsa milletimizin yüzde 90’ı, ‘NATO’dan çıkılsın, bu üsler kapatılsın’ sonucu çıkar. Hem askeri analistlerin hem siyasi uzmanların hem de TSK’dan emekli olan komutanlarımızın da söylediği gibi Kürecik NATO Radar Üssü, tamamen İsrail’e hizmet etmektedir.

EN BÜYÜK ZARARI TÜRKİYE’YE

Maalesef hükümet ABD ve NATO’ya verdiği sözü yerine getirerek bu üssü Anadolu’muzun bağrına hançer gibi sapladı. Bu aynı zamanda Filistin davasına da bir ihanettir. Kürecik Radar Üssü Siyonist İsrail’e hizmet ederek esasında Filistin davasına zarar veriyor. En büyük zararı Türkiye’mize veriyor. Türkiye’nin itibarını düşürüyor. Hiçbir faydası yok Türkiye’ye. Birilerinin dediği gibi ne Avrupa’yı ne Türkiye’yi koruyabiliyor. Bu radar tamamen Filistin davasına ihanet ediyor.

Hükümet, milletin talebini reddediyor. Çok yakında milletimiz elerinde kazma küreklerle Kürecik’in önüne gelir, Kürecik’i kapatırlarsa buna şaşırmamak lazım. Milletin bu çağrısına kulak tıkamaya devam ederlerse millet en sonunda bunu yapacaktır.'

AYDINLIK GAZETESİ 

Yorumlar